Zbytečné chyby při čištění sporáku, kterých se nejčastěji dopouští většina lidí. Ušetřete si čas i práci
Kuchyňský sporák je místem velkého a častého znečištění a to hlavně proto, že polévky a omáčky, které vaříme, často stříkají. […]
Kuchyňský sporák je místem velkého a častého znečištění a to hlavně proto, že polévky a omáčky, které vaříme, často stříkají. […]
Pokud si myslíte, že se struhadlo hodí jen ke strouhání zeleniny nebo sýrů, pak jste se nepěkně zmýlili. Využití má mnohem více. […]
Pečené brambory zní jako ten typ jídla, který si uděláte na poslední chvíli, abyste zaplnili žaludek. Díky tomuto receptu z nich ale můžete udělat něco výjimečného. Léto se neodvratně blíží a s ním přicházejí i […]
Gordon Ramsey je nechvalně známý britský šéfkuchař, který již získal až 16 Michelinských hvězd. V roce 2001 se mu dokonce podařilo držet 3 hvězdy u 3 restaurací naráz. […]
Dřevěné nádobí by nikdy nemělo přijít do myčky, proto ho musíte vyčistit vlastními silami tak, aby bylo dokonale hygienické. Poradíme vám, jak na to. […]
Ať už nás vaření baví nebo ne, každý z nás tuto činnost k životu potřebuje, ne vždy se jí totiž můžeme vyhnout pomocí donáškové služby. Proto se vyplatí znát triky, které nám vaření značně usnadní. […]
Libeček je velmi populární rostlina, která je jedlá od svého kořene až po špičky listů. Má jasnou a svěží chuť, která připomíná citrusy. […]
Na první pohled se na tom nezdá nic složitého. Vezmu brambory, oloupu, hodím do hrnce s vodou a vařím. Existuje ale možnost, jak i z takto obyčejného pokrmu udělat pokrm neobyčejně dobrý. […]
Pro mnohé hospodyňky je alobal téměř nepostradatelnou součástí kuchyňských zásob. Nejčastěji se užívá k přikrytí pečených pokrmů, nebo k balení nejrůznějších potravin. Lze ho však upotřebit i praktičtějšími způsoby. Inspirujte se. […]
Moderní kuchyň se vyznačuje mimo jiné také řadou lesklých povrchů, jejichž zrcadlový efekt umožňuje odraz místnosti a její optické zvětšení, což bývá využíváno zejména v menších prostorách. Takové kuchyně působí velice stylově a jsou skutečně oblíbené. […]
S problémy při vaření se nepotýkají jen kulinářští začátečníci, ale i ostřílení profíci. Aby se vaše počínání v kuchyni obešlo bez větších komplikací, připravili jsme si pro vás výčet těch nejpraktičtějších rad. Ty vám dozajista usnadní zhotovení jakéhokoliv pokrmu. […]
Nejdůležitější pravidlo při používání vína v kuchyni: Při vaření používejte pouze vína, která byste pili. Nikdy nepoužívejte víno, které byste nepili! Pokud se vám totiž nelíbí chuť vína, nebude vám chutnat ani pokrm, ve kterém jste se rozhodli jej použít. […]
Copyright © 2014 - 2024 | JJV Group s.r.o.