Pouze 3 ingredience a lahodný dezert je na stole. Nikdo ani nepoznal, že je bez másla, mléka a cukru

dezert s kakaem a banány

Dezerty a pokrmy, na které je potřeba jen malé množství surovin si získaly oblibu u mnoha lidí. Tento dezert si můžete připravit jen ze 3 surovin a neobsahuje mléko, máslo ani cukr.

Pokud byste si rádi dali nějaké jednoduché jídlo, na které nepotřebujete mnoho surovin, může to být například dezert, který se připravuje jen ze 3 ingrediencí. Mnoha lidem se tento recept může hodit ve chvíli, kdy nemají doma mnoho surovin a chtějí si připravit něco dobrého. Dále recept využijete i v momentě, kdy k vám dorazí nečekaná návštěva.

Suroviny, které budete potřebovat

Abyste si mohli připravit tento chutný dezert z málo surovin, budete potřebovat tyto ingredience:

  • 3 ks banány
  • 3 čajové lžičky kakaa
  • 1 / 3 čajové lžičky skořice

Nachystejte si všechny suroviny

Jakmile se budete chtít pustit do přípravy tohoto receptu, podívejte se, zda máte doma 3 suroviny, které jsou na recept potřeba. Hned poté se můžete pustit do příprav a začněte tím, že si oloupete banány a nakrájíte je na malé kousky. Ty následně přendejte do mixéru a rozmixujte je.

suroviny, mixér

Příprava dezertu je velice jednoduchá

Protože je příprava tohoto dezertu velice jednoduchá, zvládne jej udělat i naprostý začátečník v kuchyni. V momentě, kdy budete mixovat banány v mixéru, mixujte jej do doby, dokud z něj nevznikne homogenní hmota. Do těchto surovin přisypejte skořici, kakao a důkladně zamíchejte. Následně ještě jednou pusťte mixér asi na 30 sekund.

výsledný dezert

Dezert dejte do vhodné formy

Až budete mít všechny suroviny umixované, můžete si najít vhodnou formu, ve které budete mít výsledný dezert. Jakmile ji najdete, vyložte ji pečícím papírem, a poté do ní nalijte směs na dezert. Vše nakonec umístěte do mrazáku, kde je potřeba, aby byl dezert alespoň 4 hodiny a stihnul vychladnout a ztuhnout. Až uplynou 4 hodiny, můžete dezert vyndat a oddělit jej od pečícího papíru.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*