Teplá voda s medem a jablečným octem: Konzumovaná nalačno dělá zázraky! Uvidíte, co se bude s vaším tělem dít

Léto už je tady a s ním i obávaná plavková sezóna, na kterou není mnoho lidí připraveno. Pokud mezi ně patříte, tak zkuste začít pít každé ráno nalačno tento nápoj. 

Tento nápoj je zázračný hlavně díky obsahu jablečného octa, který je již dlouhou dobu známý pro své účinky na tělo. Již dříve se využíval pro léčbu mnoha onemocnění a kdo si chtěl udržet vitalitu, často jej pil jen tak bezdůvodně. Málokdo ovšem ví, že si z něj můžete udělat tento speciální nápoj, který vám mimo jiné pomůže i s náročným hubnutím. Zkombinujte tento nápoj se zdravějším životním stylem, občas si trochu zacvičte a úspěch máte rozhodně zaručený.

Ingredience, které budete na přípravu potřebovat:

  • Med – 1 lžička
  • Jablečný ocet – 1 lžička
  • Teplá voda – 1 šálek
Fotografie: Unsplash

Smíchejte všechny tyto suroviny a získáte základní nápoj, který vám pomůže v mnoha ohledech. Jablečný ocet vám pomůže zachovat si vaši krásu a mládí, navíc obsahuje vitamíny A, C, D, K a komplex vitamínů B. Dále se v něm nacházejí minerální soli, vápník, fosfor, draslík a sodík. Má tedy hojivé, antioxidační a zklidňující vlastnosti. Med se vám jen tak nezkazí a navíc je přírodním sladidlem, mnoha způsoby napomáhá metabolismu.

Speciální směs na hubnutí:

  • Med – 400 g
  • Česnek – 1 velký stroužek
  • Jablečný ocet – 400 ml
  • Prázdná sklenice – objem 800 g

Česnek oloupejte a prolisujte ho lisem na česnek, poté ho dejte do sklenice. Přidejte k němu med a zalijte vše jablečným octem, směs důkladně promíchejte a sklenici zavřete. Nechejte směs na deset dní odležet, mezitím sklenici každé dva dny na chvíli protřepejte. Následně výslednou tekutinu přeceďte, abyste dostali jen čistý sirup a uchovávejte ho v lahvi na chladném a temném místě. Každý den smíchejte jednu lžičku této směsi se sklenicí vody, již po pěti dnech by se vám měla začít snižovat chuť k jídlu.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]