Když nemáte čas, ale máte chuť na ohromné jídlo, připravte si tuto italskou pizzu na pánvi. Ta to jistí! Recept za pár babek

Rychlá pizza je připravena během několika minut, ale vždy je naprosto vynikající. Uložte si tento recept, rozhodně ho budete milovat.

Pizza je asi nejoblíbenější jídlo ve všech zemích. Asi neexistuje člověk, který by ji neměl rád, protože si na ni můžete dát vlastně úplně všechno, co máte rádi. A pokud nemáte zrovna čas na to, dělat si domácí pizzu, ale máte na ni chuť, můžete si ji zkusit udělat na pánvi. Je to rychlejší, ale opravdu moc dobré. Vyzkoušejte to.

Co budete potřebovat

Je jen na vás, co si na vaši pizzu dáte, pokud máte třeba rádi smetanový základ, není problém ho udělat. Ale ním se velice osvědčily tyto suroviny, protože jsou tu vypsány. Takže si tam dejte, co chcete, záleží jen a jen na vás. Našimi favority jsou:

  • Vejce – 3 ks.
  • Zakysaná smetana – 5 polévkových lžic
  • Mouka – 5 polévkových lžic
  • Sůl
  • Klobása
  • Pepř
  • Rajče
  • Tvrdý sýr

Je to velmi jednoduché

Nejprve si připravte náplň. Na tu můžete vždy použít suroviny, které zrovna máte v lednici. Takže třeba klobásu, půlku papriky a jedno střední rajče. Všechny potřebné suroviny si nakrájejte. Do hluboké misky rozbijte 3 vejce. Přidejte 5 lžic zakysané smetany nebo majonézy a 5 lžic mouky. Podle chuti osolte a vymíchejte do hladka.

Do pánve nalijte trochu rostlinného oleje a zahřejte ho. Snižte plamen, měl by být nízký, aby se těsto nepřipálilo. Nalijte těsto do pánve a zarovnejte ho lžící. Nyní těsto pokapejte kečupem a na něj ještě dejte náplň, kterou jste si připravili. Posypte tvrdým sýrem a přikryjte pokličkou. Vařte na mírném ohni přibližně 10 minut. No a máte hotovo, přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*