Lékaři prohlásili 16letou dívku ve třetím měsíci těhotenství za mrtvou. V den pohřbu se probudila v rakvi, tím to ale neskončilo

Fotografie: iStock

Rodina těhotné teenagerky rozbila její betonovou hrobku, když se domnívala, že slyší její křik den poté, co byla pohřbena. Video ukázalo příbuzné, jak zoufale buší do betonu kolem její rakve.

Podle zpráv místní televizní zpravodajské stanice Primer Impacto se teenagerka Neysi Perez právě vdala a byla ve 3. měsíci těhotenství, když jednou v noci na toaletě utrpěla záchvat. Sousedé se domnívají, že mladá dívka měla záchvat paniky poté, co poblíž slyšela nějaké výstřely, ale protože se jí u úst tvořila pěna a tělo se třáslo, její věřící rodiče si mysleli, že by mohla být posedlá zlým duchem.

Posedlá zlým duchem?

Bylo jí 16 let a byla ve třetím měsíci těhotenství. Když ji jednou z úst začala téct pěna, její hluboce věřící rodiče zavolali místního kněze, protože se domnívali, že je posedlá zlým duchem. Kněz totiž dokázal zlé duchy vyhnat. Při pokusu o exorcismus pak ztratila život a byla převezena do nemocnice. O tři hodiny později ji lékaři prohlásili za mrtvou.

Poté byla pohřbena ve svatebních šatech, ale tím tragický příběh neskončil. Její manžel Rudy Gonzales navštívil její hrob den po pohřbu, když uslyšel bouchání a křik vycházející z nitra její betonové hrobky. Neysiini příbuzní také dorazili poté, co slyšeli o jejím možném „vzkříšení“. Dívka byla při otevření rakve ještě teplá, ale nedýchala. Měla škrábance na čele a puchýře na prstech. Vypadalo to, jako by se pokusila dostat z rakve a ublížila si.

Naděje na vzkříšení

Po vyjmutí a lékařském vyšetření však bylo jasné, že záchrana je marná, a její tělo bylo nakonec znovu pohřbeno. Zda byla skutečně naživu, není zcela jisté. Členové rodiny tvrdí, že byla ještě teplá a že se u ní nedostavila ztuhlost. „Lékaři ji prohlásili za mrtvou, ale všichni kolem mě mi říkali, že mrtvá není. Nevypadala, že by zemřela,“ řekla její matka pro Primer Impacto. „Všichni jsme byli tak šťastní. Myslela jsem, že se mi dcera vrátí.“ Níže se můžete podívat na video z akce. Dokážete si představit něco tak krutého?

Zdroj: Ilgiornale

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*