Tento lahodný pokrm se připravuje jen ze 2 ingrediencí a je hotový za 10 minut: Geniální recept od mé maminky přivolá chuť dětství

Připravte si skvělý a jednoduchý pokrm, k němuž vám postačí především pouze 2 hlavní ingredience. Naservírovaný na stole ho máte přibližně za 10 minut.

Ty nejlepší pokrmy se připravují z těch nejzákladnějších surovin, to je dlouho známá věc. A v tomto případě to tedy opravdu platí. Jednoduché jídlo se ve výsledku ukáže jako vynikající večeře a celá rodina tak bude spokojená s velmi chutným a uspokojujícím pokrmem. Opravdu to vyzkoušejte, nezabere vám to víc, než 15 minut, takže to stojí za to.

Co budete potřebovat

  • 400 g mletého masa
  • 1 kg brambor
  • cibule
  • 30 g másla
  • 400 g rajčat
  • kopr
  • 100 g sýra
  • dle chuti koření

Je to opravdu jednoduché

Nejprve si oloupejte brambory, nakrájejte je a dejte vařit. Snažte se, aby byly měkké, ale ne příliš. Rajčata oloupejte. Je to jednoduché, udělejte do nich zářezy, a poté zalijte vroucí vodou, slupka se pak lépe odloupne. Kopr si nasekejte nadrobno a cibuli nakrájejte na střední kousky. Cibuli poté dejte na rozpálenou pánev a po chvíli k ní přidejte ještě mleté maso. Je jedno, jestli použijete hovězí nebo vepřové.

Do mletého masa přidejte sůl, pepř a papriku. Pořádně promíchejte a smažte do té doby, než bude úplně hotové. Zatímco se vše smaží na pánvi, rozmačkejte si uvařené brambory. Nezapomeňte do nich přidat máslo a také kopr. Do pánve si nyní přidejte ještě rajčata a poté chvilku poduste. Na plech vyložený pečicím papírem si dejte kopečky brambor. Do nich udělejte důlek.

Do tohoto důlku dejte trochu nastrouhaného sýra a až poté náplň s mletým masem, cibulí a rajčaty. No a navrch opět dejte nastrouhaný sýr. Předehřejte si troubu a bochánky do ní vložte a pečte asi 10 minut při teplotě 220 stupňů. Rozhodně nepečte déle, protože by se pokrm mohl spálit. No a to je vlastně všechno. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*