Horké pizza sendviče, které lze připravit i bez toustovače a jejich chuť si zamilujete. Mnohokrát budou děti prosit o přídavek

horké sendviče

Sendviče patří mezi oblíbené jídlo mnoha lidí. Na tomto pokrmu je skvělé to, že jej lze připravovat mnoha způsoby. Tentokrát si můžete vyzkoušet recept na horké sendviče přímo z trouby.

Mezi jídla, které lze konzumovat velice často, protože se dají dělat mnoha způsoby, patří bezesporu sendviče, které si mnoho lidí připravuje i den předem. Jestliže patříte mezi ty, kteří si rádi dávají sendviče, určitě víte, že je lze jíst ke snídani, obědu nebo i k večeři. Abyste zkusili něco nového, zkuste si udělat tyto sendviče z trouby, které si zamilujete.

Ingredience, které budete potřebovat

Na přípravu tohoto jídla budete potřebovat následující suroviny:

  • 100 g klobása
  • 8 ks krajíců chleba
  • 100 g sýr
  • 2 polévkové lžíce majonézy
  • 1 / 2 ks cibule
  • 2 polévkové lžíce kečup
  • 100 g rajčata

Příprava je velmi jednoduchá

Tyto horké sendviče zvládne připravit i naprostý začátečník v kuchyni, takže se jedná o nenáročný recept pro úplně každého, kdo by si rád pochutnal na horkých sendvičích. Jakmile se pustíte do jejich přípravy, začněte tím, že uzeninu a sýr nastrouháte nahrubo na struhadle.

majonéza na lžičce

Zpracujte jednotlivé ingredience

Všechny zpracované suroviny dávejte do misky. Jakmile budete mít nastrouhanou klobásku i sýr, nakrájejte cibuli najemno, a to samé udělejte i s rajčaty. Do misky k ingrediencím přidejte kečup s majonézou a následně vše promíchejte. Při míchání se snažte o to, aby se suroviny důkladně promíchaly.

příprava toastů

Namažte směs na chleby

Nyní si vezměte krajíce chleba a na každý krajíc naneste alespoň 2 nebo 3 polévkové lžíce této směsi. Namazané krajíce se směsí pokládejte na plech vystlaný pečícím papírem. Troubu si předehřejte na 180 °C a jakmile v ní bude požadovaná teplota, dejte toasty péct. Toasty by se měly péct asi 10 až 12 minut. Hned po dopečení můžete toasty podávat k jídlu.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*