S čištěním cév pomáhá speciální nápoj z citronu

Co je nejlepší pomocník na vyčištění cév? Sílu přírody nic nenahradí. Postačí citron a pár dalších surovin a sami uvidíte, že už za pár týdnů se budete moci pyšnit prokazatelnými výsledky. Mnoho lidí bohužel zdraví svých cév, tepen a žil podceňuje a neuvědomuje si, že tak výrazně ohrožuje své zdraví.

Problémy trápí stále více lidí

Jaké problém se mohou objevit? Dochází k zanášení tepen, a tak k horší průchodnosti. Dále je problém i to, že jsou tepny a žíly celkově opotřebovány, nebo že také ztrácejí svou přirozenou pružnost. Výsledkem tohoto všeho je v lepším případě bolestivost, v tom horším mrtvice nebo infarkty. Jak proti tomuto všemu bojovat, jak na vyčištění tepen a jak na zlepšení jejich celkového stavu? Pomůže jednoduchý nápoj.

Co budete potřebovat?

Je až s podivem, že ten nejlepší recept na vyčištění tepen je tak obyčejný a že obsahuje pouze běžné suroviny. Jenom to potvrzuje, jak silná je příroda a její produkty. Stačí ty pravé a budete dokonale zdraví. Potřeba bude toto:

  • 4 citrony
  • 3 centimetry zázvoru
  • 2 litry vody
  • 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce medu

Příprava je jednoduchá

Jako první připravte citrony. Ty omyjte a potom je na chvíli vhoďte do vroucí vody, abyste odstranily nečistoty, která může být na kůře. Potom je i s ní nakrájejte na velmi tenké plátky. Ty vložte do hrnce s třemi litry vody a přiveďte k varu. Jakmile se tekutina začne vařit, vypněte sporák a nechte pomalu chladnout.

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]