Farmářům se každou noc ztráceli ze stájí koně. Dostali geniální nápad, díky které záhadu vyřešili

Fotografie: Depositphotos

Milovníci koní si přijdou na své. Podívejte se na záhadu, ve které majitelé odhalili, proč jim přes noc mizí jejich koně ze stájových boxů.

Web PlanetaPolska upozornil na video, jež si na internetu získalo nebývalou pozornost. Majitelé koňské farmy si lámali hlavu s tím, kdo přes noc pouští jejich koně z ustájení. Pak se vrátili s kamerou a chytili viníka při činu. Podívejte se na kouzelné video, které dokazuje, že koně jsou nejen krásná, ale také mimořádně inteligentní stvoření.

Každé ráno byla jeho stáj otevřená

Na farmě Misty Meadows chovají desítky koní. Jeden z nich je však skutečně výjimečný. Když přišli ráno majitelé do stájí, neuměli si vysvětlit, jak to, že jsou některé boxy s koňmi otevřené. A tak si jednoho dne přivstali, aby celé záhadě přišli na kloub. Nebyl to žádný žertík dětí z okolí. Otevírání zámků měl totiž na svědomí jeden obzvlášť chytrý koník.

Video s koněm přistiženým při činu zveřejnili majitelé na svém YouTube kanále MistySandy. Fríská klisna Mariska se na záběrech nejprve osvobodí ze svého boxu sama. Ale to jí evidentně nestačí. Jde podél stájí a postupně osvobozuje i své další koňské kamarády. Chytrá klisna se naučila, jak fungují zámky, a nedělá jí větší problém všechny pootvírat.

Farmářova slepice Gertruda začala snášet vejce, která přesahují hranice chápání. Zaujala celý internet

Je to Houdini v koňském převleku

„Naše fríská klisna Mariska je velmi dobrá v otevírání dveří své stáje a všeho, co by mohlo obsahovat jídlo,“ stojí v popisu videa. To nasbíralo už přes 13 milionů zhlédnutí a milovníci koní také napsali tisíce komentářů. „Mám také několik takových jako ona. Koně jsou chytřejší, než si většina lidí myslí,“ potvrdila jedna z komentujících, že koně jsou nesmírně inteligentní zvířata.

„Můj kůň je také únikový umělec. Jeho trikem je opřít se o zábradlí během deštivého počasí, takže se nakonec zhroutí, i když jsou sloupky zapuštěny v těžkém betonu. Vidí vysokou zelenou trávu v kaňonu a nemůže odolat,“ svěřuje se další. Nenechte si ujít představení tohoto koňského Houdiniho a dobře se bavte. Na SvětěKreativity se můžete podívat na jiné kouzelné video, ve kterém rodina pustila koně do svého obýváku.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*