Při návratu k autu málem dostala infarkt. Zničený interiér byl podle ní pomstou

Fotografie: Ladislav "Fredy.00" Šafránek / Public domain

Tato žena měla co do činění s medvědem, který se rozhodl přenocovat v jejím autě. Následky uvnitř byly katastrofické. Žena je přesvědčena, že šlo o pomstu.

Setkání s divokým zvířetem může být vzrušujícím zážitkem, o němž ale nevíte, zdali ho chcete vůbec zažít. Například takový medvěd – stát mu tváří v tvář není něco, po čem by člověk toužil, a přesto se taková příležitost této ženě naskytla hned dvakrát. Podruhé si zvíře dokonce ustlalo v jejím autě a pořádně si na něm pochutnalo.

Medvěd přespal v pohodlí auta

Kayla Catherine Seward žije ve venkovském malém městě Larder Lake v Ontariu. Nedávno musela čelit výjimečné události. Když přišla ke svému vozidlu, zjistila, že se v něm usídlil velký černý medvěd, který si v klidu podřimoval na předním sedadle. Žena neváhala, vzala telefon a přes zamlžené čelní sklo zvíře natočila na video, jak píše web TheGuardian, jenž na svém youtubovém kanálu záznam také zveřejnil.

„Máme přítele,“ stojí v popisku klipu, kde před svým autem stojí manželé Sewardovi a šeptají si. Jak můžete vidět, medvěd se na autě pěkně vyřádil. Následky ukazují stopy po žvýkání celého čalounění, pěnu vytrženou ze sedadel a roztrhanou na kusy, rozbité vnitřky dveří atd. Kayla předpokládá, že zvíře tlamou vzalo za kliku a otevřelo si dveře od auta. Uvnitř se zjevně omylem zamklo, jak uvádí server ABC.

Nejdříve si myslela, že ji vykradli. Poté našla v ložnici jezevce, který zdemoloval její dům

Jednalo se prý o krutou „pomstu“

Kayla je přesvědčená, že se medvěd přišel pomstít. Měla s ním totiž co dočinění už rok předtím, když se vloupal do jejího havarovaného auta. Museli si s ním poradit strážci přírody a odchytit jej. Je to ten stejný medvěd, který se pěšky vrátil ze vzdálenosti 200 km, aby si opět pochutnal na Kaylině autě.

„Jsem přesvědčená, že šlo o pomstu,“ uvádí Kayla. Těžko říct, jestli zvíře skutečně mohlo takto uvažovat, nebo šlo o neuvěřitelnou náhodu. O dalším setkání s divokým zvířetem jsme již psali na SvětěKreativity. Tato žena se nejdříve domnívala, že ji vykradli, pak zjistila, že u ní doma řádil jezevec.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*