Otec pořídil nevinný snímek malé dcery na pobřeží. Po prohlédnutí ihned ztuhnul hrůzou

Fotografie: Depositphotos

Nevinně vyhlížející fotografie s malou holčičkou jejího otce opravdu vyděsila. Lidé se teď dohadují, co se to za jejími zády objevilo.

Web LolWot upozornil na záhadnou fotografii, kterou zveřejnil na internetu jeden muž z Japonska. Pořídil ji na vycházce se svojí malou dcerou. Potvrdil, že v okolí byli tou dobou sami a on sám na ní neprováděl žádné úpravy. Když si ji však pořádně prohlédl, uviděl něco, co jej vyděsilo. Tohle by tu rozhodně být nemělo. Podívejte se sami a rozhodněte. Je snad na fotografii zachycen duch?

S dcerou si vyrazili na skalnaté pobřeží

Tuto fotografii pořídil muž z Japonska, který se se svojí malou dcerou vydal na procházku na skalnatý kopec v japonské prefektuře Kanagawa. Na první pohled není na snímku nic zvláštního. Malá holčička v květovaném tričku a šortkách pózuje tatínkovi. Za ní je pak vidět krásná scenérie skalisek a oceánu. Když se však její tatínek později na fotografii podíval trochu blíže, nevěřil vlastním očím.

Také vidíte to, co by tam být rozhodně nemělo? Podívejte se do škvíry mezi dívčinými koleny. Zdá se totiž, že za ní stojí muž ve vojenských botách a tmavých kalhotách. Za dívčiným loktem je pak vidět cíp látky, který vypadá jako rukáv modré košile. Autor fotografie řekl, že v okolí byli tou dobou sami. To potvrzuje i fotografie pořízená o pár sekund později, na níž už tento úkaz není. Jestliže to tedy nebyl člověk, co to bylo?

Zkušený hrobník se s veřejností podělil o svůj nejhrůznější zážitek. Celý internet ho označil za hrdinu

Optická iluze, nebo duch?

„Nedaleko tohoto místa se nachází několik starobylých samurajských hrobů. Je možné, že duch jednoho z nich dodnes stojí na břehu a hledí na nekonečnost moře,“ cituje vyjádření otce web NewsBul. Poté, co začala fotografie kolovat po internetu, lidé navrhovali různá vysvětlení. Nejčastěji se objevovala domněnka, že by se mohlo jednat o ducha vojáka z druhé světové války.

Někteří lidé však také vyjadřovali skepsi a nadpřirozenou aktivitu rozhodně odmítají. Boty jsou podle nich jen optickou iluzí. Zvláštní hrou světla a stínu, která za příhodných podmínek na malý okamžik vytvořila tento znepokojivý a realistický úkaz. A co si o tom myslíte vy? Na SvětěKreativity jsme psali také o jiné děsivé fotografii z rozlučky se svobodou. Na mrazivý detail je upozornili až uživatelé na internetu.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*