Při uspávání miminka rodiče mysleli, že je šálí zrak. Jeho chování okamžitě natočili na video

Fotografie: Nabeel Hyatt / Creative Commons / Attribution-Share Alike 2.0

Všichni rodiče si pamatují noci u dětské postýlky plné lásky, starostí a nečekaných momentů. Tento chlapec přináší do vzpomínek něco jedinečného.

O tom, že s rodiči komunikují již malá miminka, není pochyb. Komunikace mezi miminkem a rodiči začíná okamžikem narození a hraje klíčovou roli v rozvoji dítěte. Tento proces zahrnuje různé formy vyjadřování a reakcí, které probíhá často nevědomky, ale jsou velmi důležité pro obě strany. Malý Tyler Moore ale tuto komunikaci dotáhl k dokonalosti.

Ve chvíli, kdy měl jít spát, začal komunikovat

Když tatínek Gabriel Moore chce, aby malý Tyler usnul, obvykle ho jemně položí do postýlky a snaží se ho uklidnit. Jenže Tyler má v rukávu jeden speciální trik. Stačí, aby Gabriel položil jednu Tylerovu ručičku na postýlku, a ta druhá se automaticky zvedá nahoru. Tento komický a roztomilý reflex rodiče natolik pobavil, že se rozhodli celý proces natočit a zveřejnit na síti YouTube.

Každý večer se tento scénář opakuje. Gabriel opatrně položí Tylera do postýlky a čeká, až se jeho malý syn uklidní a zavře oči. Ale jakmile položí jednu Tylerovu ruku na postýlku, druhá ručička se zvedne, jako by chtěla naznačit nějaké tajné znamení. Rodiče podle portálu Sdílejte uvedli, že si z této situace udělali malou hru, která je nejen baví, ale také pomáhá Tylerovi rychleji usnout.

Sousedův pitbull téměř zabil malou holčičku. Hrdinsky ji však zachránil 8letý bratr

Video si získalo popularitu i u neznámých lidí

Rodiče Tylera se rozhodli tuto vtipnou scénu natočit a sdílet ji s rodinou a přáteli. Video se rychle stalo populárním, protože ukazuje kouzlo a nevinnost dětského světa. Gabriel a jeho žena se nemohli přestat smát, když sledovali, jak jejich syn stále dokola opakuje svůj zvláštní rituál. Rodiče Tylera se ptají, zda si jejich syn tento zvyk zachová i do budoucna.

Možná že jednou Tyler sám uvidí toto video a bude se smát stejně jako jeho rodiče. Ať už to bude jakkoli, tyto chvíle zůstanou v rodinné paměti jako vzácné a jedinečné momenty plné smíchu a lásky. O tom, že malé děti mohou být jedinečné, jsme čtenáře deníku SvětKreativity informovali v nedávném příběhu o miminku, jehož vzhled zaujal celý personál nemocnice.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*