Nainstalovala doma kamery, aby zjistila, co manžel v její nepřítomnosti dělá. Těmto záběrům nemohla uvěřit

Fotografie: Freepik

Žena jménem Lynalice sdílela na TikToku video, které odhaluje důvody jejího náhlého rozhodnutí požádat o rozvod. 

Příběh, který rychle získal miliony zhlédnutí, ukazuje, co odhalily nainstalované bezpečnostní kamery. Lynalice je nejen aktivní uživatelkou sociálních sítí, ale je také známá svou posedlostí čistotou. Ve svých příspěvcích často sdílí tipy na úklid a organizaci domácnosti, a není tedy divu, že její domov je pro ni místem, které má být vždy udržované.

Když má domácnost na starost manžel

V jednom ze svých videí předvedla, jak důkladně uklízí celý dům, přičemž sdílela záběry „před“ a „po“. Žena však podle webu Filantropikum začala pociťovat rostoucí frustraci z toho, že její manžel Rumli nikdy nepomáhá s domácími pracemi. Aby zaznamenala, jak vypadá jejich domácnost poté, co se o ni „stará“ její muž, využila záběry z domácích kamer.

Náročná práce se podepsala na její energii

Ve videu Lynalice sdělila, že poslední týden pracovala 10 hodin denně. Po návratu domů se setkala s hromadami špinavého nádobí ve dřezu a rozházenými věcmi po celém domě. Lynalice ve videu přiznala, že její manžel jí nejenže neprojevuje úctu tím, že by udržoval pořádek, ale navíc ji zcela ignoruje, když jde o domácí povinnosti. Svěřila se, že její manžel věnuje více času a energie svým autům než rodině.

Rodiče si neví rady s 19letou dcerou: „Najednou začala dělat divné věci. Museli jsme zamknout pračku“

@5kids5catssomedogstoo

#divorce #parentingfail #messyhouse #whenwomen #depressionanxiety #clean #satifying

♬ SUN GOES DOWN – Andreas Roehrig

Podle ní může být za neustálý chaos v domě zodpovědný jedině muž, který se odmítá podílet na udržování domácnosti. Proto se rozhodla pro rozvod a plánuje co nejdříve opustit společný domov. Její video se rychle stalo virálním na sociálních sítích, kde získalo miliony zhlédnutí. O tom, jak je uklizený domov pro matku od dětí důležitý, jsme čtenáře deníku SvětKreativity informovali nedávno.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*