Ve 41 letech zemřel populární herec, kterého si čeští diváci oblíbili zejména díky tomuto seriálu

Fotografie: Michal Louč / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Za tragických okolností náhle zemřel španělský herec, jehož mohou čeští diváci znát z populárního seriálu Elita.

V pouhých 41 letech zemřel herec Julian Ortega. Měl utrpět infarkt během pobytu na pláži poblíž španělské Marbelly a bohužel ani přes rychlou první pomoc se ho nepodařilo oživit. Čeští diváci jej mohou znát z populárního seriálu Elita, který uvádí platforma Netflix a který si získal přes 20 milionů fanoušků.

Ani přenosný defibrilátor nepomohl

Tragédie se podle deníku Mirror odehrála před plážovým barem na pláži Zahora v Barbate, jihozápadně od španělské Marbelly. Herec měl náhle zkolabovat a vyděšení návštěvníci pláže okamžitě zavolali rychlou pomoc. Záchranáři byli na místě velmi brzy a k oživování využili také přenosný defibrilátor. Ani 30minutové snažení však nepomohlo a Julian Ortega zemřel ještě na místě.

Příčina úmrtí nebyla oficiálně oznámena, avšak spekuluje se o náhlém infarktu. Objevila se i svědectví, že Ortega se měl topit a byl z vody lidmi vytažen. Všichni kolegové a fanoušci jsou touto tragickou zprávou zdrceni. „Život může být někdy tak krutý. Mám zlomené srdce, drahý příteli. Byl jsi tak skvělý herec a ještě lepší člověk,“ cituje TN vyjádření úspěšného herce Fernanda Tejera.

Zemřel milovaný český herec, který během své bohaté kariéry získal miliony příznivců

V seriálu si zahrál manažera restaurace

Julian Ortega pocházel z Madridu a španělským divákům je dobře znám. Jeho rodiče, Glorie Munoz a Jose Antonio Ortega, jsou rovněž známými španělskými herci a Julian si zahrál v několika populárních filmech a seriálech. Celosvětově jej však proslavila role v seriálu Elita, který má osm sérií a od roku 2018 ho vysílá Netflix.

Děj seriálu se odehrává na elitní střední škole a zaměřuje se na osudy tří stipendistů z dělnické třídy. Julián se objevil v šesti epizodách jako manažer pivního a hamburgerového podniku La Cabaña. Julian Ortega zemřel 25. srpna ve věku pouhých 41 let. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o úmrtí Natálie Štíchové, české gymnastky, jež tragicky zahynula v pouhých 23 letech.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*