Až sedmé těhotenství převrátilo manželům život naruby. S touto diagnózou se narodí 1 z 1 000 000 dětí

MIminko
Fotografie: Pexels

Rozhodli se neposlechnout doporučení lékařů a nepodstoupit potrat. Nakonec byli opravdu vděční a samotní lékaři nevěřili svým vlastním očím.

Dinah a Adam de Regtovi jsou manželským párem z Austrálie, který čekalo nejtěžší rozhodnutí v životě. Manželé nakonec nedali na doporučení lékařů a stali se tak svědky zázraku. Jejich víra a touha po dítěti jim zřejmě zachránila dceru. Nikdo si to nedokáže jinak vysvětlit.

Šokující diagnóza

Dinah a Adam nejsou žádní nováčci, co se týká rodičovství, doma měli už 6 dětí, když zjistili, že očekávají další. Měli obrovskou radost, těhotenství nejdříve probíhalo hladce, bez větších komplikací, ale když přišel 7. měsíc, lékaři pár šokovali nečekanou diagnózou. Ukázalo se, že jejich dítě mělo pontocerebelární hypoplazii, což je vzácná a závažná patologie ovlivňující vývoj mozku. Podle lékařů by narozené dítě dlouho nepřežilo, s největší pravděpodobností by zemřelo ještě před narozením. Lékaři proto trvali na ukončení těhotenství.

Dinah a Adam museli učinit to nejtěžší rozhodnutí ve svém životě. Po několika bezesných nocích se vyčerpaní manželé rozhodli, že potrat nepodstoupí, chtěli svou dceru vidět, i kdyby setkání bylo velmi krátké. V roce 2018 již přišli o syna Noaha, kterému se srdce zastavilo ve 20. týdnu těhotenství, a nechtěli tuto situaci prožívat znovu, jak píše Zinoti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dinah | Soundbowl Healer | Smile sharer (@rainbowstarhealing)

Brianna se narodila v listopadu 2019. Dívka byla okamžitě odvezena na vyšetření. U novorozence bylo provedeno několik genetických testů, byly zkontrolovány oči a funkce ledvin, ultrazvukem byly vyšetřeny všechny životně důležité orgány a byla provedena magnetická rezonance mozku. Výsledek všechny překvapil – dívka byla naprosto zdravá.

Lékař jim během těhotenství sdělil nečekanou zprávu, která jim převrátila život vzhůru nohama

Všichni se stali svědky zázraku

Lékaři vysvětlili, že magnetická rezonance novorozence poskytuje jasnější údaje než intrauterinní ultrazvuk. Mohli tedy s jistotou potvrdit, že Brianna je nyní zdravé a silné dítě, které vzdoruje všem diagnózám stanoveným před jejím narozením, jak uvádí TheEpochTimes. Mladá matka nyní radí rodinám, které se do takové situace dostaly, aby nikdy neztrácely naději. „Lékaři jsou lidské bytosti jako vy a já, i oni mohou dělat chyby. Naše dcera je důkazem toho, že se mohou dít zázraky,“ říká.

Šťastných konců není nikdy dost a my na SvětěKreativity jsme také psali o dalším zázraku při porodu – novorozenec se stal živoucím zázrakem, když se nevyplnily prognózy lékařů o hydrocefalu.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*