Drsné přiznání Meghan Markle: Udělala osudovou chybu, která navždy poznamená její děti

Fotografie: Northern Ireland Office / Creative Commons / Attribution 2.0

Harry a Meghan žijí již několik let v USA a s rodinou ve Velké Británii se prakticky nestýkají. Meghan teď straší myšlenka, že jí to děti jednou vyčtou.

Již několik let jsou vztahy v královské rodině napjaté. A byla to právě Meghan, která se ve Velké Británii a v roli členky královské rodiny necítila vůbec dobře. V roce 2020 se nakonec s princem Harrym rozhodli odejít do Spojených států amerických. Toto rozhodnutí však významně ovlivnilo i budoucnost jejich dvou dětí. Meghan se teď obává, že jí to jednoho dne vyčtou.

Král viděl svá vnoučata jen párkrát

Meghan a Harry se vzdali svých královských rolí a v roce 2020 se natrvalo přestěhovali do Spojených států. Tím však učinili rovněž životní rozhodnutí i za své děti, Archieho a Lilibeth. „Meghan se obává, že ji její děti budou obviňovat, pokud nebudou vídat své bratrance a budou mít v dospělosti pocit, že byli připraveni o to, co je čekalo ve Spojeném království,“ cituje TN Toma Quinna, experta na královskou rodinu.

Na SvětěKreativity už jsme psali o tom, že ani král Karel III. není ze situace nadšený a rád by svá dvě vnoučata vídal mnohem častěji. Pětiletý Archie se narodil ještě ve Velké Británii. Lilibeth, jež nedávno oslavila třetí narozeniny, se však už narodila ve Spojených státech a její dědeček ji viděl jen jednou v životě. Lilibeth se tak stala prvním pravnoučetem královny Alžběty, které se narodilo v zámoří.

SMS zprávy mezi bratry Harrym a Williamem během úmrtí královny Alžběty znechutily veřejnost

Děti se přirozeně zajímají o svůj původ

Pokud se rodině nepovede vztahy urovnat, mohli by se rodiče opravdu jednoho dne dočkat výčitek ze strany svých dětí. „Děti vyrůstají a přirozeně se zajímají o svůj původ. Když je vaším dědictvím jedna z nejslavnějších rodin na světě, bude vám to nepochybně připadat poněkud zvláštní a možná smutné, že je téměř neznáte nebo si je nepamatujete,“ cituje Mirror královskou korespondentku Jennie Bondovou.

kalifornie
Fotografie: Freepik

„Představte si Archieho, jak je mu 15 let a říká svým přátelům: ‚Můj děda je/byl králem! A můj strýc je/bude králem!‘ Ale sotva je znal nebo se s nimi setkal. Je to smutné. A Meghan za to bude muset nést hlavní odpovědnost,“ dodala expertka. Zároveň si však myslí, že Harry s Meghan chtějí pro své děti jen to nejlepší a do těchto úvah jistě zahrnou i jejich královský původ. V budoucnosti by se vyhrocené vztahy v královské rodině mohly uklidnit a ani tisíce kilometrů by pak nebyly překážkou k tomu, aby byla rodina sjednocená.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*