Během těhotenství nastaly komplikace, které nahání hrůzu každému lékaři. Poté se stal zázrak

Fotografie: Nabeel Hyatt / Creative Commons / Attribution-Share Alike 2.0

Příběh malého bojovníka, který přišel na svět o 15 týdnů dříve, je ukázkou síly rodičovské lásky. Jeho otec zachytil první rok života svého syna v krátkém filmu.

Ward Miles se narodil v roce 2012 a vážil tehdy pouhých 700 gramů. Čtyři dny po narození musel být převezen na jednotku intenzivní péče, kde strávil 107 dní bojem o svůj život. Film, který natočil jeho otec, začíná dojemnou scénou, kdy novopečená maminka Lyndsey drží svého syna v náručí poprvé od jeho narození.

Poděkování manželce a zdravotnickému personálu

Okamžik, kdy Lyndsey drží svého syna poprvé, je plný emocí – zatímco se usmívá do kamery, nemůže zadržet slzy. Tento okamžik byl jen začátkem cesty, kterou rodina prožívala s Wardem během jeho pobytu na JIP. Wardův příběh je zachycen v sedmiminutovém filmu zveřejněném na YouTube, jenž dokumentuje nejen nejtěžší chvíle, ale i ty největší pokroky, které malý bojovník učinil.

Během jednoho z prvních skenů mozku lékaři objevili krvácení, které mohlo mít pro Warda dlouhodobé následky. Výsledky testů ukázaly, že Ward má krvácení druhého stupně na jedné straně mozku a čtvrtého stupně na druhé. To podle webu DailyMail znamenalo riziko vážných zdravotních komplikací, včetně možnosti dětské mozkové obrny či mentálního postižení.

Po 8 letech snahy otěhotnět ztratili veškeré naděje. Ze zoufalství učinili nejriskantnější rozhodnutí

Malý chlapec začal po čase dělat pokroky

Jedním ze světlejších okamžiků byla chvíle, kdy Ward otevřel oči a podíval se přímo na své rodiče. I když v té době ještě nemohl vidět, tento okamžik plný naděje byl pro rodinu důkazem, že jejich syn je silný a nevzdává se. Po 107 dnech na jednotce intenzivní péče přišel den, na který rodina Millerových netrpělivě čekala – Ward byl konečně propuštěn z nemocnice a mohl jít domů.

Ward se postupně zotavil a jeho zdravotní stav se výrazně zlepšil. Přestože stále čelí menším problémům s krmením, jeho vývoj překonal všechna očekávání lékařů. Benjamin vytvořil film jako poděkování své manželce a všem lékařům a sestrám, kteří se podíleli na záchraně jejich syna. O dalším dojemném příběhu a narození obřího miminka jsme čtenáře deníku SvětKreativity rovněž informovali.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*