Při nočním venčení pejsků ji zarazily podivné zvuky pod autem. Po průzkumu zůstala stát jako opařená

Fotografie: Depositphotos

Když se vydala venčit své pejsky před spaním, uslyšela žena podivné naříkání vycházející od jejího auta. Okamžitě se rozhodla zjistit, co ho způsobuje.

Jednoho pozdního večera se v rezidenci v Adams County v USA odehrála situace, která krásně znázornila pevné pouto mezi člověkem a zvířetem a neutuchající obětavost těch, kteří vášnivě pracují na záchraně a péči o chlupaté kamarády, již se ocitnou v nouzi.

V noci ji vyrušily neznámé zvuky

Když se Kaitlyn, oddaná členka Adams County Pet Rescue (ACPR), organizace pro záchranu zvířat, chystala vypustit své milované pejsky na poslední procházku před spaním, noční klid náhle přerušil hlasitý a znepokojivý nářek. Podle příspěvku sdíleného ACPR na sociálních sítích byla Kaitlyn zaskočena nečekanými zvuky, které vycházely z její příjezdové cesty. Bez váhání se vydala prozkoumat, co způsobuje takový ruch.

Jakmile statečně dorazila ke svému autu, pod vozidlem učinila objev, který její srdce naplnil soucitem. Našla vyděšené štěně hledající úkryt před nebezpečím okolního světa. Navzdory pozdní hodině a ještě před příjezdem dobrovolníků se Kaitlyn vydala na záchrannou misi, aby pomohla třesoucímu se štěněti. I když se štěně snažilo uniknout, Kaitlyn zůstala ve svém pronásledování neochvějná a tvrdohlavě bojovala, aby zvíře zachránila před hrozbami velkého světa, jak uvádí Djurbibeln.

Ženě se v motoru auta zabydlelo divoké zvíře. Sviště zpod kapoty museli osvobodit hasiči

Záchranná mise se zdařila

Naštěstí byla Kaitlynina vytrvalost odměněna, když se jí s pomocí ostatních podařilo štěně odchytit. Jakmile byla bezprostřední hrozba odvrácena, Kaitlyn neváhala kontaktovat své kolegy z ACPR, aby zajistili péči o štěně a jeho ochranu. Navzdory svému utrpení bylo štěně pojmenované Primavera považováno za zdravé a brzy bylo umístěno do milujícího pěstounského domova.

S každým dalším dnem byla fenka silnější a sebevědomější, dychtivá, aby jednoho dne našla svůj nový domov, kde stráví zbytek života. A to všechno bylo možné jen díky tomu, že narazila na člověka, kterému nebyl zvířecí osud lhostejný. Na SvětěKreativity jsme například psali o pejskovi přežívajícím mezi odpadky 3 dny, až pak jej nalezli záchranáři.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*