Sousedský spor v panelovém domě se kompletně vymkl kontrole. Poslední kapkou je tento vzkaz na dveřích

Fotografie: Depositphotos

Soužití v přelidněném panelovém domě s sebou může nést řadu výzev. Někteří lidé však umí k nepříjemným věcem přistoupit opravdu v klidu a s humorem.

Pokud žijete v paneláku, často se musíte vyrovnat i s jistými nevýhodami tohoto bydlení. Jde především o sousedy z okolních bytů, kteří se mohou vzájemně obtěžovat hlukem nebo jinými činnostmi, kvůli nimž může mezi sousedy vznikat zlá krev. Úplně stejně jsou na tom i na polském sídlišti Sady ve městě Kielce. Tady však sousedy na nevhodné chování upozorňují s humorem.

Vzkaz zveřejnil spolek obyvatel sídliště

Spolek obyvatel tohoto sídliště zveřejnil na svých facebookových stránkách sousedský vzkaz, který se objevil v jednom z panelových domů. Sousedům se příliš nelíbilo, že musí i po desáté večer poslouchat něčí hru na kytaru. A protože si nebyli jisti, kdo ze sousedů tento hluk dělá, napsali hudebníkovi vzkaz, který vylepili ve vchodu domu.

„Vážený uživateli kytary. Jsme rádi, že rozvíjíte své hudební dovednosti, ale prosíme, aby po 22. hodině šla spát i tato kytara. Chvilku ticha po dlouhém dni si taky zasloužíme. Sousedé,“ stálo na vzkazu. Ten pak byl zveřejněn i na sociálních sítích s tímto dovětkem: „Na sídlišti Sady v Kielcích probíhá korespondence mezi sousedy. No a co? Dá se někomu něco sdělit v klidu a s humorem? Ano, je to možné. Zajímalo by mě, jakou hudbu hraje kytarista.“

Na stařenku byl po hloupé chybě vydán zatykač, aniž by o tom věděla. 4 bratři ze sousedství jí zachránili

Mnoho lidí připojilo komentáře

Příspěvek s originálním sousedským vzkazem vzbudil velkou pozornost a lidé k němu také připojili své komentáře. „To je pohoda, sousedům ztrpčuji život hrou na saxofon, ale po 22. hodině už bych si netroufla,“ cituje deník Webniusy jeden z nich. „Lepší kytara než zahrada plná stavitelů v 7 hodin ráno o prázdninách. Zdravíme z renovace zahrady,“ napsal další uživatel, který by s noční hrou na kytaru zase neměl takový problém.

I když soužití tolika lidí na malém prostoru nevyhnutelně přináší své problémy, ukazuje se, že se dá mnoho věcí řešit veskrze přátelsky. Na SvětěKreativity se často věnujeme kuriózním sousedským sporům. Podívat se tak můžete i na tuto sousedskou konverzaci, která vznikla poté, co noví sousedé oznámili, že budou byt kompletně rekonstruovat.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*