Noční můra všech novomanželů: Po svatební noci v hotelu jim zbyly oči pro pláč

Fotografie: Freepik

Svatba je jedním z nejdůležitějších dnů v životě každého páru a neodmyslitelně k ní patří i svatební noc. Ne vždy ale  dopadne podle plánů.

Mladý pár z Krakova se těšil na svůj velký den. Po nádherné svatbě, plné lásky, smíchu a tance strávili novomanželé svou první noc jako manželé v luxusním hotelovém pokoji. Druhý den je však čekal šok, který jim převrátil život naruby. To, co mělo být sladkým začátkem jejich společného života, se proměnilo ve zlý sen, když zjistili, že byli okradeni.

Svatební noc se nečekaně zvrtla

Svatební hostina byla podle webu Fakt plná radosti a do pozdních hodin zněla hudba a smích. Po emotivním a náročném dni si novomanželé konečně mohli oddechnout a odebrat se do svého hotelového pokoje, kde strávili první noc svého manželství. Ráno se vrátili do reality, když začali uklízet svatební síň a odvážet výzdobu. Po návratu do pokoje však okamžitě cítili, že něco není v pořádku.

Ve svém hotelovém pokoji totiž předchozí noc nechali všechny svatební dary, včetně obálek s penězi. Po vstupu do dveří prakticky okamžitě zaznamenali, že něco chybí. Ženich a jeho žena si byli jistí, že obálek bylo mnohem více, než kolik jich našli po návratu. Při podrobnější kontrole si podle webu LoveKrakow uvědomili, že chybí nejen obálky, ale i část peněz v těch, které zůstaly.

Během odříkávání svatebních slibů se naplnily jejich největší obavy. V celém kostelu zavládl chaos

Policie na základě oznámení novomanželů zahájila vyšetřování

Novomanželé odhadli své finanční ztráty na více než 1 500 PLN (cca 9 000 CZK), což je významná částka pro pár, který právě začíná nový život a očekává, že využije svatební dary jako základ pro budování společné budoucnosti. Strážníci začali okamžitě shromažďovat důkazy a analyzovat, kdo mohl mít přístup k hotelovému pokoji v době, kdy byli novomanželé pryč.

Svatba
Fotografie: Pexels

Z vyšetřování vyšlo najevo, že zaměstnankyně hotelu využila momentu, kdy byl pokoj novomanželů prázdný. Zatímco mladý pár uklízel svatební síň, měla podezřelá přístup k jejich pokoji, kde se nacházely všechny svatební dary. Podle shromážděných důkazů se zaměstnankyně rozhodla otevřít některé obálky a vzít si část peněz. O dalším případu nečekané krádeže jsme také psali na SvětěKreativity – zloději sebrali kočárek i se spícím dítětem.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*