Na veřejnost unikly informace o nechutném chování matky závodníka Schumachera

Fotografie: Depositphotos

Známý automobilový závodník se nedávno přiznal, že je gay. Jeho exmanželka od té doby zatápí jemu i jejich synovi Davidovi.

S pravdou ven se odhodlal přijít až po padesátce. Známý závodník Ralf Schumacher, mladší bratr hvězdného Michaela, je již několik let ve vztahu s francouzským přítelem Etiennem. Poté, co se tato informace dostala na veřejnost, začala jeho bývalá manželka předvádět takové divadlo, že se za ni stydí i její vlastní syn.

Cora lhala a na sítích ronila krokodýlí slzy

„Je to strašná ostuda, jak se chová, moji rodiče už jsou deset let rozvedení. Prosím, dej nám už pokoj a nech nás už oba žít naše vlastní životy, my tě taky necháváme být,“ cituje Super rozhořčená slova Davida Schumachera. Dvaadvacetiletému synovi Schumacherových, který se rovněž věnuje Formuli 1, došla s matkou trpělivost.

Na SvětěKreativity už jsme psali, že Cora Schumacherová těžce nesla veřejné přiznání svého bývalého muže. Na sociálních sítích plakala a pochybovala, zda ji její manžel vůbec kdy miloval. Později se však ukázalo, že v době nářků na sociálních sítích věděla o orientaci Ralfa Schumachera už nejméně několik měsíců. Což doložil její bývalý manžel konverzací, ze které jasně vyplynulo, že Cora si byla jeho vztahu s Etiennem plně vědomá dávno předtím, než vyplul na povrch.

Bratr Michaela Schumachera odhalil dlouho skrývané tajemství. Přiznání ostře zkritizovala i jeho manželka

Podle Davida je jeho matka psychicky nemocná

Problémy s matkou měl mít však David už mnohem dříve. „Když se moji rodiče v roce 2015 rozvedli, matka mi vyhrožovala, že pokud s ní nebudu žít, zničí mi můj životní sen stát se automobilovým závodníkem, protože kvůli střídavé péči už nepodepíše potřebné dokumenty,“ prohlásil David. Jak uvedl deník iDnes, Davidova matka údajně trpí psychickými problémy již mnoho let.

David se svěřil, že když byl malý, pokusila se matka s jejich autem nabourat do stromu. Vzpomínal také na chvíle, kdy museli volat policii, protože matka jeho otce mlátila. Zatímco David a Ralf si užívají láskyplný rodinný vztah, Cora je nepřestává bombardovat nesmyslnými obviněními a ostudnými prohlášeními. Teď dokonce David Schumacher obdržel dopis od jejího právníka a všechny výroky o své matce ze sociálních sítí raději smazal. Jejich kopie však internetem i nadále kolují.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*