Jak znovu naplnit „jednorázový“ mlýnek na sůl, pepř a koření: Nyní již nemusíte pokaždé kupovat nový

Jednorázové mlýnky na pepř můžete skutečně použít víckrát. Seznamte se s jednoduchým způsobem, jak na to. Už nikdy nebudete muset kupovat nový.

V dnešní době si můžete v téměř každém obchodě koupit černý pepř, který je zabalený ve skleněné lahvičce s mlýnkem na víčku. Tato láhev má však dvě hlavní nevýhody. Zaprvé je velmi malá, takže vám koření velmi rychle dojde, a za druhé, víko nelze otevřít. To znamená, že po jednom použití musíte lahvičku vyhodit a koupit si novou. Naštěstí však existuje jednoduchý trik, díky kterému dokážete údajně jednorázový mlýnek velmi snadno otevřít a znova jej tak naplnit!

Jak otevřít jednorázový mlýnek na pepř

Pokud patříte mezi lidi, kteří neustále hledají užitečné způsoby, jak ušetřit zbytečně vyhazované peníze, máme pro vás velmi užitečný trik. Jedná se o otevírání „jednorázového“ mlýnku na černý pepř, který se v poslední době stal velmi oblíbeným produktem po celém světě. Bohužel má však jednu nevýhodu, a to že nejde otevřít, takže jej není možné znova naplnit dalším kořením. Jeho neustálé kupování vás tak může přijít postupem času na mnoho peněz, což nemusí být zrovna příjemné.

Naštěstí však existuje velmi jednoduchý trik, díky kterému budete moci tento zdánlivě „jednorázový“ produkt otevřít a znovu jej naplnit. Stačí vám pouze několik sekund a jeden hrnec. Ten jednoduše naplňte vodou, nechte jí dosáhnout bodu varu a následně do ní mlýnek na černý pepř na několik sekund ponořit. Dejte si však pozor, abyste se nepopálili, protože to může být opravdu bolestivé.

Horká voda velmi rychle změkčí plast, což uvolní kryt lahve, tudíž jej bude velmi snadné sejmout a vyplnit tak produkt opět kořením. Předtím je samozřejmě důležité mlýnek otřít a nechat zcela vysušit, aby pepř nebyl v důsledku poškozený. Vše vám zabere pouze několik sekund, ovšem ušetříte mnoho peněz.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*