Nejkřehčí a nejšťavnatější karbanátky: Připravené z 350 g vepřového masa, 1 cukety, 2 vajec, 2 lžic mouky, krupice, soli a pepře

Tyto karbanátky si musíte zkusit připravit, protože jsou velmi jednoduché a jejich chuť je naprosto dokonalá. Zvládne je každý.

Tyto karbanátky si rozhodně zamilujete. Jsou totiž opravdu šťavnaté, křehké a připravit je zvládne naprosto každý. Na jejich přípravu budete potřebovat pouze pár ingrediencí a jakmile jich ochutnáte, budete je dělat často. Je to naprosto ideální jako oběd a nebo večeře. Takže pokud nemáte moc času na dlouhé vaření, vyzkoušejte je.

Co budete potřebovat

Na přípravu těchto karbanátek nebudete potřebovat moc ingrediencí. Je to velmi jednoduché a uvařit je zvládne úplně každý. Potřebovat tedy budete:

  • 350 g vepřového masa
  • 2 vejce
  • 1 cuketa
  • 2 lžíce mouky
  • 1-2 lžíce krupice
  • 1/2 lžičky soli
  • pepř

Je to velmi jednoduché

Nejprve si cuketu omyjte, oloupejte a poté nakrájejte a nastrouhejte. Šťávu z cukety si vymačkejte. Do mísy dejte cuketu, mleté ​​maso, krupici, vejce, sůl a pepř. Ingredience velmi dobře promíchejte a nechte přibližně 15 minut, aby se krupice vstřebala. Mokrýma rukama z této směsi vytvarujte karbanátky.

Fotografie: Pexels

Každou masovou kuličku obalte v mouce a poté je opečte na oleji úplně do zlatova. Mezitím si můžete připravit nějakou přílohu, ale nejvíce se k tomu hodí asi vařené brambory. A nebo si vezměte normální chléb, to už je asi jedno. Podávejte ještě teplé. Uvidíte, že tyto karbanátky velmi rychle zmizí ze stolu. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*