Tyto karbanátky si musíte zkusit připravit, protože jsou velmi jednoduché a jejich chuť je naprosto dokonalá. Zvládne je každý.
Tyto karbanátky si rozhodně zamilujete. Jsou totiž opravdu šťavnaté, křehké a připravit je zvládne naprosto každý. Na jejich přípravu budete potřebovat pouze pár ingrediencí a jakmile jich ochutnáte, budete je dělat často. Je to naprosto ideální jako oběd a nebo večeře. Takže pokud nemáte moc času na dlouhé vaření, vyzkoušejte je.
Co budete potřebovat
Na přípravu těchto karbanátek nebudete potřebovat moc ingrediencí. Je to velmi jednoduché a uvařit je zvládne úplně každý. Potřebovat tedy budete:
- 350 g vepřového masa
- 2 vejce
- 1 cuketa
- 2 lžíce mouky
- 1-2 lžíce krupice
- 1/2 lžičky soli
- pepř
Je to velmi jednoduché
Nejprve si cuketu omyjte, oloupejte a poté nakrájejte a nastrouhejte. Šťávu z cukety si vymačkejte. Do mísy dejte cuketu, mleté maso, krupici, vejce, sůl a pepř. Ingredience velmi dobře promíchejte a nechte přibližně 15 minut, aby se krupice vstřebala. Mokrýma rukama z této směsi vytvarujte karbanátky.
Každou masovou kuličku obalte v mouce a poté je opečte na oleji úplně do zlatova. Mezitím si můžete připravit nějakou přílohu, ale nejvíce se k tomu hodí asi vařené brambory. A nebo si vezměte normální chléb, to už je asi jedno. Podávejte ještě teplé. Uvidíte, že tyto karbanátky velmi rychle zmizí ze stolu. Přejeme vám dobrou chuť!
Napište komentář