Porota po zhlédnutí vystoupení nevěděla, co si má myslet. Tanečníci se inspirovali kontroverzními pohyby

Fotografie: Gerardo Lazzari / Creative Commons / Attribution 2.0

Toto byste na světovém šampionátu ve společenských tancích nečekali. Taneční pár se inspiroval známým erotickým románem a předvedl žhavou show.

Padesát odstínů šedi je známý erotický román, který si nejen u nás získal mnoho fanoušků, a to především z řad žen. Jistě byste neočekávali, že trochu z tohoto díla můžete propašovat i do konzervativních společenských tanců, jako je waltz, quickstep nebo foxtrot. Tato dvojice to zkusila a publikum i porota dali jasně najevo, co si o tom myslí.

Předvedli neotřelé prvky, které nadchly publikum

Zkušení tanečníci Vadim Garbuzov a Kathrin Menzinger reprezentují Rakousko a každoročně se účastní světových šampionátů v latinských i standardních tancích. Tento pár vyniká nesmírnou originalitou a jejich choreografie je vždy jedinečná a divácky nesmírně zajímavá. Když však tentokrát nastoupila tanečnice v erotickém kostýmu a s páskou přes oči, nikdo nevěděl, co si o tom má myslet.

Podívejte se na záznam z tohoto vystoupení, protože to opravdu stojí za to. Způsob, jakým se jim povedlo propojit mezi sebou všechny standardní tance tak, že máte pocit, že vidíte jednu kontinuální scénu, která plynule navazuje. Originální prvky, jež zavání spíše moderním uměleckým tancem, spojovaly části klasických tanců, jako je waltz, tango, quickstep nebo foxtrot.

Vytančili si titul mistrů světa

Erotický prvek do tance zakomponovali velmi citlivě, a tak nebyl pohoršen nejspíš ani ten největší puritán. Jednoduše se jim povedlo vytvořit dechberoucí vystoupení, které musí ocenit každý milovník tance. Jejich synchronicita je naprosto úžasná, tančí spíše jako jeden živý organismus než dva tanečníci. Když na závěr předvedou nebezpečnou, téměř akrobatickou figuru, publikum šílí.

Vysloužili si obrovské ovace a stali se toho roku vítězi celé soutěže, tedy mistři světa. A to v obou kategoriích latinských i standardních tancích. Tanečníci také několik let tvořili pár i v soukromí a v Rakousku jsou oba velice dobře známí. Oba se totiž zúčastnili několika ročníků soutěží Když hvězdy tančí a Stardance, které jsou populární i u nás. Doprovázeli tak na taneční parket slavné rakouské herce, umělce nebo sportovce.

Oba za sebou mají velmi úspěšnou kariéru ověnčenou řadou titulů a stále je můžete vidět na světových soutěžích. Jejich vystoupení jsou pokaždé jiná a dokážou si s neotřelou choreografií skutečně vyhrát. Ve videu níže můžete sami posoudit, jestli vás výběr erotického tématu pobouří, nebo budete nadšení originalitou, kterou tomuto vystoupení rozhodně nelze upřít.

Zdroj: Webniusy

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*