Zpěvák Marek Ztracený objasnil veřejnosti aktuální situaci kolem jeho zdravotního stavu

Fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Marek Ztracený se kvůli nemoci odmlčel i na sociálních sítích a musel vyhledat pomoc lékařů. Teď konečně poslal fanouškům vzkaz.

Populární zpěvák Marek Ztracený se odmlčel na sociálních sítích. Důvodem byla blíže nespecifikovaná nemoc, která neměla nejlehčí průběh, jak uvedl deník AhaOnline. Fanouškům vzkázal, že se mu po nich stýská. Po téměř roční pauze, kterou si dal od koncertování, se s ním budu moci lidé opět vidět. A to v kině, kde uvidí v plné kvalitě záznamy z jeho loňských koncertů v pražském Edenu, jež se zapsaly do historie svou návštěvností.

Kvůli nemoci se stáhl i ze sociálních sítí

Marek Ztracený si dal po třech veleúspěšných koncertech v pražském Edenu pauzu od koncertování. Fanoušci tak neměli příležitost jej vidět už téměř rok. Důvodem byla hlavně jeho rodina a syn, kterému se chtěl více věnovat, dokud jej ještě potřebuje. Teď však vyděsil fanoušky tím, že se odmlčel i na sociálních sítích.

Po několika dnech vysvětlil, co se stalo. „Bylo to proto, že jsem byl nemocný a ještě jsem. Beru antibiotika. Nějak to na mě dolehlo. A jsem teda rád, že jsem rád, musím říct,“ cituje zpěváka TN. Podrobnosti k onemocnění si sice nechal pro sebe, nicméně se zdá, že se nejednalo o pouhé banální nachlazení.

Ivana Gottová naštvala Karlovy fanoušky. Nesplní slib, o kterém sní veřejnost už dlouhé roky

S fanoušky se teď uvidí v kinech

V komentářích totiž všem popřál zdraví, protože to je podle něj to nejdůležitější. Zároveň si také uvědomil, jak mu jeho fanoušci chybí, a slíbil, že už brzy by se opět mohli vidět. „Nicméně, trochu už mi chybíte. Už se snad zase brzy uvidíme, například v kinech,“ cituje AhaOnline jeho připomenutí velké akce, která se v nejbližších dnech chystá. Zda je už zdravotně zcela v pořádku, zatím veřejnost s jistotou neví. Před několika dny navíc k příležitosti narozenin svého syna zveřejnil záznam z koncertu, kde vystoupil také právě Marek Ztracený junior. Je tedy zřejmé, že s ním zejména v posledních dnech emoce mávají.

koncert
Fotografie: Freepik

K 1. výročí historického koncertu v Edenu budou moci fanoušci zhlédnout originální verzi záznamu z koncertů v CineStar Praha. Marek Ztracený bude na všech představeních rozdávat podpisy a výtěžek poputuje také do jeho nadace. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o otevřené zpovědi milované zpěvačky Céline Dion, která rozplakala celý svět. Nový dokument mapuje její hvězdnou kariéru i boj s nevyléčitelnou nemocí.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*