Po 9 letech otevřeli svatební dar, který si do té doby měli schovat. Jeho obsah je ihned srazil do kolen

Fotografie: Depositphotos

Tento svatební dar nechtěli dlouho otevírat. Schovávali si ho totiž na horší časy. Když viděli, co se v něm skrývá, všechno jim došlo.

Kathy a Brandon Gunnovi z amerického Northville v Michiganu byli manželé už devět let. Jednoho večera, když děti už spaly, posedávali na verandě a vzpomínali na svou svatbu. Bavili se i o svatebních darech a hodnotili, který se jim nejvíce líbil. Pak si oba uvědomili, že mají ve skříni stále schovaný ještě jeden, jejž neotevřeli. Byl od tety Alison, která pro jeho otevření dala podmínku. Měli se do něj podívat až tehdy, když se poprvé pohádají. Jeho obsah pak zveřejnili na svém facebookovém účtu Love What Matters.

Vzpomněli si na dárek od tety

Kathy a Brandon si v tu chvíli uvědomili, že už se pohádali mnohokrát, často také nebyli daleko od toho, aby se vztahem nadobro skončili. Uvědomili si, že je možná dobrý čas tento dárek otevřít. Zároveň měli pochybnosti. Možná ještě nepřišla ta nejhorší hádka. Co když někdy budou tu krabici potřebovat ještě více než teď? Nakonec se však rozhodli, že ji i přesto otevřou. Na každého čekal v krabici malý balíček.

Ten pro Alison obsahoval sto dolarů a vzkaz: „Běž koupit pizzu, krevety nebo něco, co máte oba rádi. Posílám pusu, teta Alison.“ Brandonův balíček také obsahoval peníze a vzkaz: „Brandone, jdi pro nějaké květiny a láhev vína. Posílám polibky, teta Alison.“ Oba doufali, že tato krabice obsahuje nějaký návod nebo tajemství, které jim jednou pomůže zachránit jejich vztah. Vždyť teta Alison byla vdaná přes půl století. Nebylo to ale nic zázračného, přesto si díky tomuto daru uvědomili něco, co z něj udělalo nakonec ten nejlepší dar, který mohli dostat.

Během svatby byli nestydatě vyhozeni. Většina lidí souhlasila s majitelem, novomanželé však zuří

Nikdy to nebylo v té krabici

„Tato krabice ležela 9 let vysoko na poličce v různých skříních, sedal na ni prach, a přesto nás nějak naučila toleranci, porozumění, kompromisům a trpělivosti. Naše manželství sílilo, jak jsme se postupně stali nejlepšími přáteli, partnery a spoluhráči. Dnes jsme se rozhodli otevřít tuto krabici, abychom si uvědomili, že nástroje k vytvoření a udržení silného a zdravého manželství v této krabici nikdy nebyly – byly v nás,“ cituje Alison deník Webniusy.

„Myslím, že to vypovídá tolik o tom, jací jste oba lidé… oddaní, odhodlání a oduševnělí. Žehnej vám oběma a díky za sdílení tohoto krásného daru,“ okomentovala tento inspirativní příběh za všechny jejich přítelkyně. Na SvětěKreativity jsme psali také o jiném neobyčejném svatebním daru. Ženich se kvůli němu rozplakal ještě na svatbě.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*