Před domem našel nejmenší a zdánlivě nevinné stvoření. To, co z něj vyrostlo, mu kompletně změnilo život

Fotografie: Audrey / Creative Commons / Attribution 2.0

Milovník zvířat nemohl projít bez povšimnutí kolem miniaturního mláděte, které nebylo na světě déle než pár hodin. Zahrál si na jeho mámu.

Tak tohle by jistě každý neudělal. Když muž našel v trávě před svým domem miniaturní slepé holátko, nemohl ho tam nechat jen tak. Jak uvedl web Žinoti, rozhodl se o ně postarat a dát mu šanci na život. A rozhodně to nebylo nic jednoduchého. Jeho neúnavná snaha však přinesla své ovoce. Dnes je malý nalezenec plnohodnotným členem rodiny.

Ležela v trávě před jeho domem

Eric Bell zrovna nevypadá jako ten typ, u kterého byste čekali, že se rozněžní nad opuštěným mládětem. Vysoký, svalnatý a potetovaný muž se přesto stal chůvou a náhradním rodičem pro stvoření, které by jinak nepřežilo. „Když jsem se na ni podíval a viděl, že je tak bezmocná, v tu chvíli nebyla škůdcem. Ukradla mi srdce, zasloužila si tu šanci,“ cituje Erica web ReshareWorthy, který našel holé myší mládě opuštěné v trávníku před domem.

Vzal ji domů a rozhodl se, že udělá všechno pro to, aby myška přežila. A to rozhodně nebylo nic jednoduchého. Jako každé mládě potřebovala jíst v pravidelných intervalech každé 2-3 hodiny, tedy i v noci. Eric však neúnavně krmil tvorečka stříkačkou a po pár dnech se z holátka vyklubala roztomilá šedá myška. Dostala jméno Molly Bean a stala se plnohodnotným členem domácnosti.

Malé štěně se zaseklo v kanalizaci. Záchranná mise probíhala 8 hodin. Skončilo však v útulku

Nakonec jí pořídil i kamarádku

Eric jí vybavil domeček řadou vychytávek, včetně kolotoče, na kterém může řádit podle libosti. Molly Bean je však tak ochočená, že Eric ji může brát dokonce i na procházky ven. Myška nikdy neuteče a vždycky se k němu zase vrátí. Byl to Eric, kterého zná od narození a má k němu velkou důvěru. Po čase si Eric všiml, že by Molly Bean potřebovala nějakého přítele svého druhu, a tak k ní pořídil ještě jednu bílou myšku.

I jeho pes, kterého si vzal před 14 lety z útulku, považuje Molly Bean za člena smečky a nikdy by jí neublížil. „Molly mě naučila, že pokud je malá myška hodna něčeho tak výjimečného, ​​pak my jako lidé rozhodně ano. Myslím, že toho v dnešním světě hodně postrádáme a potřebujeme se k té lásce vrátit,“ řekl Eric o její záchraně. Na SvětěKreativity jsem rovněž psali o záchraně opuštěné veverky. Bez pomoci ochránců by nepřežila.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*