Půlnoční překvapení maturantů poslalo všechny přítomné do kolen. Nic podobného už dnes nikdo nedělá

Fotografie: Syced / Creative Commons Zero / Public Domain Dedication

Tito studenti neponechali nic náhodě a na závěrečnou maturitní polonézu se opravdu skvěle připravili. Jejich vystoupení daleko překročilo hranice školy.

Maturitní ples je jedním z životních milníků. Mnoho studentů si k této příležitosti nacvičuje tradiční polonézu, kterou poté předvedou pyšným rodičům. Ačkoliv se nejedná o profesionální tanečníky, některá vystoupení jsou opravdu hodná širší pozornosti. Jako třeba v případě maturitní polonézy této polské školy, na niž upozornil deník Lelum. Podívejte se, jak úžasnou podívanou si připravili.

Video viděli lidé z celého světa

Studenti gymnázia v polském Białystoku strávili hodiny přípravami na taneční vystoupení na jejich maturitní večírek. Pod vedením zkušené pedagožky se jim podařilo nacvičit dokonalé představení, které upoutalo pozornost i daleko za hranicemi školy. Poté, co byl záznam zveřejněn na facebookových stránkách školy, viděly jej už statisíce lidí a mnozí také připojili nadšené komentáře.

„Velmi dojemné a krásné. Hodně štěstí vám všem u závěrečných zkoušek. Nikdy jsem neviděla tak originální, krásné a dojemné představení, celé prostředí jako z pohádky, velký potlesk pro všechny zúčastněné a choreografa za přípravu tohoto úžasného představení,“ zněl jeden z nich. Kromě choreografie upoutalo diváky také jedinečné oblečení tanečníků. Dvojice, jež polonézu zahajuje, je oblečená v dobových šatech. Ostatní dámy zvolily vínové šaty s bílými detaily.

Čtveřici postarších tanečnic se celé publikum nejprve vysmívalo. Během 20 vteřin všichni jásali

Polonéza plná zajímavých tanečních prvků

Polonéza je plná zajímavých prvků náročných na choreografii. Jedním z opravdu těžkých prvků, které museli dokonale nacvičit, byla zvedací figura, kdy chlapci utvořili kruh a dívky na ramenech vyzvedli do výšky. „Už jsem viděl mnoho nahrávek krásných polonéz, valčíků atd., které předvádějí mladí lidé na plesech, mohu s jistotou říci, že máme úžasné a zodpovědné mladé lidi. Přeji jim všem hodně štěstí u zkoušek,“ zněl další z obdivných komentářů.

Před zahájením polonézy si však studenti připravili také píseň od Anny Jantar „I wanna dance with you all night“, jíž celý ples zahájili. „Něco krásného. Gratulujeme skvělým absolventům a opatrovníkům střední školy. Bavil mě jak zpěv, tak tanec, napsal další komentující. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o jiném úžasném absolventském vystoupení, u kterého se tajil dech.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*