Když paní Marie slyšela zvolání své snachy ze zahrady, dostala strach. Její objev ji však srazil do kolen

Fotografie: Petragems / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Pro většinu lidí je snubní prsten víc než jen kousek šperku. Když Mary Gramsová v roce 2004 ten svůj ztratila, zanechalo to v ní hlubokou bolest.

Prsten, který pro Mary představoval spojení s manželem, se ztratil při obyčejné práci na zahradě. Mary tehdy vytrhávala plevel na rodinné farmě, když si náhle uvědomila, že její prst je prázdný. Zděšená a zoufalá se okamžitě pustila do hledání. Každý kout zahrady prohledávala, ale bez úspěchu. „Hledala jsem všude, kde mě napadlo, a nemohla jsem ho najít,“ vzpomínala Mary později.

Dny, týdny i měsíce hledání, které nikam nevedly

Podle webu OnlineNytt Mary několikrát plakala a hledání svého prstenu vzdala až po mnoha měsících. Prsten, který nosila po více než půl století, byl pryč, a s ním i kus jejího srdce. Poté se Mary uchýlila ke lži, místo aby manželovi přiznala, že ztratila něco tak cenného, rozhodla se k malému podvodu. Koupila si levnou náhradu a nosila ji dál, aniž by kdokoli z jejího okolí, včetně manžela, cokoliv poznal.

Roky ubíhaly, ale bolest ze ztráty prstenu zůstala. Když její manžel zemřel, Mary litovala, že mu nikdy neřekla pravdu. Cítila se provinile, ale smířila se s tím, že prsten už nikdy nenajde. Až do léta roku 2017, kdy došlo k události, která by se dala označit za naprostý zázrak. Příběh nalezení jejího snubního prstenu se dostal až na sociální sítě.

Po svatbě zasadili strom. Po 60 letech k němu chtěla pohřbít zesnulého manžela. Našla něco neuvěřitelného

Během sklízení zeleniny snacha objevila něco nečekaného

Jednoho dne, když Maryina snacha sklízela na zahradě zeleninu, všimla si něčeho podivného. Z jedné mrkve, kterou právě vytáhla ze země, trčel zvláštní předmět. Při bližším pohledu zjistila, že mrkve prorostla prstenem. Nemohla uvěřit vlastním očím. Vzpomněla si, že o tomto prstenu už někdy slyšela, a hned ho přinesla Mary.

Když Mary spatřila prsten, který zmizel před dlouhými 13 lety, zůstala ohromená. Mrkev narostla skrz prsten a ten byl díky tomu zaklíněný v jejím těle. Jak mrkev rostla, prsten se kolem ní formoval, aniž by došlo k jeho poškození. Přestože byl trochu znečištěný od půdy, po očištění vypadal téměř jako nový. O dalším překvapivém objevu jsme čtenáře deníku SvětKreativity informovali nedávno – dívka našla zub prehistorického žraloka.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*