Každý pátek jí manžel nosí květiny. Důvod jeho činu ženě vhání slzy do očí. Chce se rozvést

Fotografie: Freepik

Poslechněte si příběh ženy, která se úplnou náhodou ocitla v situaci, s níž si neumí poradit. Její šťastné manželství se zhroutilo během jedné vteřiny.

Nevěra mužů i žen není dnes nic neobvyklého. Podle webu Manželství odhady uvádějí, že asi padesát procent provdaných a ženatých se během manželství dopustilo nevěry. Nikdo by tak vlastně neměl být příliš překvapený, když se ocitne v té nešťastné polovině podvedených. Ačkoliv se s nevěrou jistě pracovat dá, mnozí podvedení se ocitají na křižovatce osamocení, z níž neví jak dál.

Každý pátek dostane krásnou kytici

Deník Lelum přinesl příběh Leny, která má na první pohled vše, po čem mnohé ženy touží. Její manžel slušně vydělává, ona se stará o dům a dvě malé děti a v manželství jim to, zdá se, klape. Každý pátek se také dočká krásné kytice, kterou jí manžel nezapomene po cestě z práce koupit. Ona mu na oplátku naservíruje teplou večeři. Manžel se poté většinou odebere do postele, protože je po celém týdnu unavený. Ona si naordinuje dlouhou relaxační koupel a čte si knihu.

Alespoň tak to zpočátku vypadalo. Dnes už Lena ví, že květiny, které jí manžel nosí, jsou jen proto, aby ulehčil svému svědomí. A ona si neužívá relaxační koupel, ale tiše v koupelně pláče, protože už zná pravdu. Dlouho se jí nechtělo věřit, že by se do jejich manželství mohl vetřít někdo jiný. Přehlížela manželovy dlouhé přesčasy a věřila mu, že má hodně práce.

sklep

Její manželství se rozpadlo, jakmile manžel vstoupil do sklepa. Schovávala tam své nejtemnější tajemství

V kapse jeho kalhot byla hořká pravda

Pak se však pravda ukázala díky rutinnímu praní prádla. Samozřejmě vždy zkontroluje všechny kapsy, než dá oblečení prát. Tentokrát však místo zmuchlané bankovky nebo účtenky z obchodu našla v kapse vzkaz od jeho milenky. „V pátek si na tebe vždy najdu čas. V 16:00 jsem tvoje,“ stálo na lístečku. Nejprve chtěla věřit tomu, že je to jen vtip nebo nevhodně napsaná pozvánka na obchodní schůzku.

nevěra
Fotografie: Freepik

I další pátky ji však přesvědčily, že před pravdou nemůže zavírat oči. Z práce se stále vrací o tři hodiny později a kytice v jeho rukou jí jen připomíná jeho nevěru. On nemá ani tušení, že Lena už všechno ví. Zatím ale nenašla odvahu, aby ho konfrontovala. Na SvětěKreativity jsme psali také příběh o nevěrné ženě, na jejíž zálety se přišlo při vyšetření u lékaře. Byla tam však proto, že z nevěry podezírala ona svého muže.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*