Britská královská rodina zaskočila širokou veřejnost. Čeká je nový přírůstek

Fotografie: Carfax2 / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

V britské královské rodině panuje radostná atmosféra. Vnučka zesnulé královny Alžběty II. oznámila, že s manželem očekávají druhé společné dítě.

Toto šťastné oznámení přišlo začátkem října 2024 a královský pár sdělil, že jejich další potomek by měl přijít na svět začátkem příštího roku. Radostnou zprávu sdíleli prostřednictvím oficiálního profilu Buckinghamského paláce na sociálních sítích. Královská výsost princezna Beatrice a pan Edoardo Mapelli Mozzi s velkou radostí očekávají své druhé společné dítě.

Královská rodina se opět rozšíří

Princezna Beatrice (35) a její manžel Edoardo (39), který pochází z významné italské aristokratické rodiny, již společně vychovávají tříletou dcerku Siennu Elizabeth, která se narodila v září 2021. Beatrice se také láskyplně stará o nevlastního syna Christophera Woolfa, známého jako Wolfie, kterého má podle webu TN její manžel z předchozího vztahu s americkou architektkou Darou Huang.

Edoardo sám často zmiňuje, jak si jeho rodina užívá čas strávený společně a že Beatrice má k Wolfiemu velmi blízký vztah. Wolfie je také často viděn na rodinných fotografiích, čímž se ukazuje, že si ho princezna Beatrice skutečně adoptovala do svého srdce jako vlastního. Při příležitosti oznámení druhého těhotenství princezny Beatrice Buckinghamský palác zveřejnil na sociální síti dvě nové fotografie, které nahlížejí do jejího soukromého života.

Nevlastní sestra Meghan poskytla skandální rozhovor. Tohle čeká Meghan a Harryho

Rodina je u nich na prvním místě

Beatrice, starší dcera prince Andrewa, je veřejnosti známá nejen svou charitativní činností, ale také tím, jak se svým manželem pečlivě dbá na udržení rovnováhy mezi veřejným a soukromým životem. Manželé se vzali v červenci 2020 v intimním obřadu na hradě Windsor, který se kvůli pandemii koronaviru musel uskutečnit v menším měřítku, než bylo původně plánováno. Na svatbě bylo pouhých 20 hostů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Royal Family (@theroyalfamily)

S očekáváním druhého potomka přichází další významná kapitola do života princezny Beatrice a její rodiny. Radost z budoucího narození nového člena královské rodiny bude určitě sdílena nejen mezi blízkými, ale také mezi širokou veřejností, která britskou královskou rodinu dlouhodobě sleduje a podporuje. Na SvětěKreativity jsme také napsali, jak se setkali bratři Harry a William na pohřbu svého strýce.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*