Mladý býk se propadl do hluboké jámy. Na jeho záchranu museli hasiči použít těžkou techniku

Fotografie: Daniel Baránek / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Náhodný kolemjdoucí si všiml býka, který se propadl do hluboké jámy a neměl nejmenší šanci dostat se z pasti ven. Hasiči museli použít těžkou techniku.

Hasiči z Anglie mají za sebou opravdu neobvyklý zásah. Jak uvedl deník Upi, byli přivolání k záchraně mladého býka, který se propadl do hluboké jámy v podemletém poli. Už na první pohled bylo jasné, že to rozhodně nebude nic jednoduchého. Na pomoc si nakonec museli povolat těžkou techniku, aby se ke zvířeti vůbec dostali.

Býk byl pevně zaseknutý v jámě

Hasiči z anglického Carlisle East sena svém Instagramu podělili o skutečně nezvyklou záchranu. Jejich hasičská stanice, ale také ochránci zvířat, byli informování o zvířeti, které spadlo do hluboké jámy vyhloubené v poli. Náhodní kolemjdoucí si nešťastného zvířete všimli a obrátili se ihned o pomoc na záchranáře.

Ačkoliv se jednalo o mladého býka, ve skutečnosti to bylo obrovské zvíře, které bylo v hluboké jámě úplně zapasované. Bylo jasné, že na pomoc bude nutné přivolat těžkou techniku. Na místo tedy dorazil bagr, který začal zeminu kolem jámy odhrnovat tak, aby se ke zvířeti dalo dostat. Poté použili hasiči jejich specializované zařízení na záchranu zvířat.

Záchranáři z Jihočeského kraje dostali znepokojivé hlášení. Toto chování je neomluvitelné

Hasiči beznadějnou situaci zvládli

A nakonec se jim býčka podařilo z jámy vytáhnout. Celou záchranu také sledoval farmář, kterému zvíře patřilo. Hasičům prozradil, že se býk jmenuje Cinnamon. Na poslední fotografii ze záchranné akce už vidíme zachráněného býčka. Ten stále ještě vleže odpočívá a pózuje se svým zachráncem. Určitě je však rád, že už má děsivou zkušenost za sebou.

Situace ve které se Cínnamon ocitl vypadala zpočátku dost beznadějně. Díky společnému úsilí hasičů a těžké technice se ho však naštěstí podařilo ze smrtící pasti vysvobodit. Na SvětěKreativity jsme psali o jiné nezvyklé záchraně zvířete. Ochránci zvířat museli z ledu vyprostit medvěda, který v něm umrzl během zimního spánku.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*