Vzala nůžky a začala stříhat svoji podprsenku. Výsledkem je praktická úprava

Podprsenka je skvělý vynález, nicméně ne vždy jsou její viditelné části úplně žádoucí a chtěné. Například v šatech či topu s odhalenými zády není pěkné, když zapínání podprsenky vyčuhuje zpod oblečení. V některých případech to nevadí, někde je to ale vyloženě nevhodné. Jak ale tuto situaci řešit?

Mnoho dívek a žen si již zvyklo v tomto případě podprsenku zkrátka odložit a jít „bez“. Nicméně ne každé ženě to tak vyhovuje, nehledě na to, že podprsenka krásně poprsí přikrývá, pozvedá, tvaruje a vytváří sexy vzhled. Jak tohle dilema vyřešit?

Konvenční metody nefungují tak, jak by měly

Oděvní továrny a návrháři už přišli s celou řadou podprsenek hodících se do podobných typů svršků. Existují průhledná gelová ramínka, dokonce i průhledné gelové zapínání kolem těla. Ale upřímně řečeno, tyhle lesklé pásky nejsou tak moc neviditelné, jak bychom my ženy někdy doufaly. Všemožné nalepovací náhražky podprsenky a další podobné vychytávky jsou možná ještě méně účinné, než ta gelová ramínka.

To by ale nebyly ženy, kdyby si s tímto problémem bravurně a se ctí neporadily. Na internetu se objevilo inspirativní video, na kterém jeho autorka předvádí své vlastní osobité řešení problému s vykukujícím zapínáním podprsenky. Stačilo jí k tomu pár pomůcek a několik minut času. A zdá se, že její trik funguje výborně.

Odstřihnout to, co nemá být vidět

Pokud také potřebujete vyřešit problém s čouhající podprsenkou ze šatů s volnými zády, připravte si podprsenku, nůžky, špendlíky a jehlu s nití. Možná se vám tento postup bude zdát poněkud radikální, a proto jej zprvu raději nezkoušejte s vaší wonderbrou za několik tisíc.

Vezměte nůžky a odstřihněte ramínko podprsenky v místě, kde se na zádech připojuje k příčnému pásku obepínajícímu tělo. Ustřihněte jej až těsně u něj, aby vám celé ramínko zbylo neporušené. Totéž zopakujte s ramínkem na druhé straně podprsenky. Poté odstřihněte obě boční části co nejblíže u kostic košíčků. Dejte ale pozor, ať nepoškodíte nic okolo. Přišpendlete špendlíkem volný konec ramínka ke středu spodní části košíčku tak, že z něho vytvoříte smyčky na ruce. Předtím, než ramínka přišijete, podprsenku si vyzkoušejte, abyste věděla, zda jsou ramínka připevněna na správném místě tak, aby vám prádlo bez problémů drželo na poprsí a neklouzalo do stran.

Když pak zjistíte správnou pozici ramínek, zajistěte je jehlou a nití a máte hotovo. Ramínka si zkrátka navlékněte na ramena a můžete nosit podprsenku skrytě i pod šaty s odhalenými zády.

Fotografie: HeyRayLee

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]