Máte problémy se spánkem? Vyzkoušejte himalájskou sůl a med pro dobrý a kvalitní spánek

Také hledáte řešení, jak rychle usnout spát celou noc bez pilulek? Pak musíte vyzkoušet tento přírodní přípravek. Když tělo nemá dostatečný odpočinek, trpí stejně jako naše mysl a navíc se zvyšuje riziko některých zdravotních obtíží mezi něž patří potíže srdeční, vysoký krevní tlak nebo mrtvice.

Pokud se v noci často budíme, většinou je toho příčinou vysoká hladina stresových hormonů. Je pak obtížné znovu usnout.

Dobrý noční spánek je základním předpokladem pro maximální denní výkon. Celonoční spánek snižuje riziko vzniku celé řady zdravotních obtíží, mezi něž patří obezita a srdeční onemocnění.

Pomůže vám k němu tento zcela přírodní prostředek, který si snadno připravíte i doma.

Přírodní prostředek

Budete potřebovat pouze 5 lžiček medu a 1 lžičku himalájské soli. Obě ingredience řádně promíchejte a uložte do skleněné a dobře těsnící nádoby. Před spaním si dejte polovinu lžičky této směsi.

Himalájská sůl

Je zcela přírodní, obsahuje 84 hodnotných minerálů, které naše tělo potřebuje pro správnou činnost. Neobsahuje žádné toxiny, ani kontaminanty. Pomáhá snižovat krevní tlak, reguluje melatonin ( nejvíce jej tělo produkuje za tmy a ovlivňuje spánkové procesy) a serotonin (jeho nedostatek, mimo jiné, způsobuje změny nálad). Himalájská sůl pomáhá regulovat krevní tlak a cukr, vyrovnává pH, oddaluje procesy stárnutí.

Raw přírodní med

Je bohatý na vitamíny, enzymy, éterické oleje, aminokyseliny a minerály, je to silný přírodní prostředek pro zdravý spánek. Má léčivé schopnosti a nezpůsobuje potíže s cukrem. Kromě toho je to velmi silné přírodní antibiotikum. Pomáhá očistit naše tělo od škodlivých toxinů i volných radikálů, která urychlují stárnutí buněk.

Obrázek: collective-evolution.com