Krém na ruce ze soli a jedlé sody je levnější, ale stejně účinný jako ostatní krémy

Až zjistíte, jak prospěšný je tento domácí krém na ruce, budete litovat, že jste za kosmetiku utráceli tolik peněz. To vám garantujeme. Unikátem je nejenom to, že stačí tři běžné suroviny, ale i to, že krém zvládnete vyrobit za pár minut, kdykoliv ho budete potřebovat. A klidně ho lze udělat i do zásoby, jelikož bez problémů vydrží i delší dobu.

Výhod je více než dost

Tento krém na ruce má mnoho výhod. Začneme tou nejdůležitější, a tou je účinek. Každá žena stoprocentně ocení, že při pravidelné aplikaci budou její ruce za pár dní vypadat o několik let mladší, takto pozitivní vliv na kůži tato unikátní směs má.

Opomíjet nelze ani to, že ingredience, které jsou na tento domácí krém na ruce používané, má každý doma a stojí skutečně jenom pár korun. Kromě toho všeho si můžete být jisti, že si na svou kůži nemažete žádnou chemii. Všechny jednotlivé složky jsou stoprocentně přírodní.

Co všechno tento domácí krém na ruce dokáže?

Nejenom, že svou pokožku můžete velmi jednoduše omladit. Dalším kladem je i to, že když použijete hrubozrnnou sůl, získáte velmi efektivní domácí peeling, kterým odstraníte nejenom zbytky odumřelé kůže, ale i jakékoliv další nečistoty. Dále je kladem i výrazné zesvětlení pigmentových skvrn, a také výrazné zeslabení chloupků, které díky tomuto krému nebudou doslova ani vidět.

Jak na to?

Je to jednodušší, než si myslíte. Potřebovat budete klasickou kuchyňskou sůl a stejné množství jedlé sody. K tomuto přidejte jakékoliv běžné tělové mléko. Toho přidejte tolik, dokud nevznikne konzistence podobná krému. Dále lze přidat i trocho olivového či kokosového oleje. Podmínkou to ale není.

Následně už stačí tento domácí krém na ruce aplikovat, ideálně až po předloktí. Takto ho nechte na své kůži vstřebávat po dobu zhruba 10 minut. Zbývající krém opláchněte horkou vodou, ruce osušte a aplikujte hydratační mléko. Toto opakujte každý den.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]