Rychlý recept: Horké chlebíky s kuřecím masem, sýrem a vejci. Jsou tak dobré, že díky nim zmizí i starší a tvrdší pečivo

Tyto velmi zvláštní chlebové sendviče si můžete připravit z těch nejzákladnějších surovin. Rozhodně vás pořádně zasytí.

Někdo má rád sladké snídaně a někdo slané. Ale je jasné, že míchaná vajíčka a nebo ovesná kaše se zkrátka nedají jíst úplně každý den. Po ránu zase na druhou stranu není čas na vychystávání různých palačinek a dalších náročných jídel. A právě proto si vyzkoušejte tyto skvělé sendviče, které vám rozhodně zachutnají.

Co budete potřebovat

  • 1 plátek kuřecího prsa
  • 2 polévkové lžíce sójové omáčky
  • 100 g tvrdého sýra
  • 2 vejce
  • půl cibule
  • dle chuti máslo, kečup, sůl a pepř
  • chléb

Je to velmi jednoduché

Nakrájejte si chléb na 4 plátky. Ze dvou z nich vyndejte vnitřek. Část sýra si nakrájejte na plátky a druhou část nastrouhejte. Cibuli si nakrájejte nadrobno. Rozpalte pánev se slunečnicovým olejem a na středním plamenu ji osmažte do zlatova. Kuřecí maso si nakrájejte na malé nudličky a dejte ji k cibuli na pánev. Smažte ho, dokud se úplně neuvaří. Přidejte sůl a pepř.

Nyní si z chlebů vytvořte loďky. Celé krajíce chleba položte na plech, na který si dejte pečicí papír. Potřete je máslem a kečupem a na to dejte sýr. Nahoru položte plátky chleba bez vnitřku. Lodičky naplňte kuřecím prsem a také tam dejte vejce. A můžete dát do trouby na asi 10 minut. Pečte při teplotě 180 stupňů. Chlebíčky nyní posypejte strouhaným sýrem a dejte je do trouby na dalších 5 minut. A máte hotovo. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*