Do moučkového cukru rozklepla vajíčko a dostala dezert, o kterém vždy snila

Pokud hledáte nový dezert, kterým byste překvapili svou rodinu, vyzkoušejte tuto novinku. Její příprava vyžaduje pouze dvě malá vejce a moučkový cukr.

Pokud hledáte nový recept, kterým byste překvapili všechny své známé, máme pro vás velmi dobré zprávy. Tato novinka totiž naprosto předčí vaše očekávání – její příprava je naprosto jednoduchá a vyžaduje pouze dvě obyčejné ingredience, které již pravděpodobně máte ve své spíži. Výsledek však bude tak lahodný, že zmizí z vašeho stolu během prvního dne. Nyní již na nic nečekejte a vrhněte se na to!

Sladký dezert z moučkového cukru a vajec

Najít jednoduchý a rychlý moučník, který by chutnal naprosto všem, není zase tak snadný úkol – a to obzvláště když máte co do činění s lidmi, kteří rádi jedí něco lehkého a málo kalorického. Na internetu se však naštěstí nedávno objevila tato novinka, která vyžaduje pouze dvě běžné ingredience, ale chutná naprosto fantasticky. Její příprava je opravdu jednoduchá, takže si s ní poradí každý začínající kuchař či kuchařka. Budete potřebovat následující ingredience:

  • 1 velké nebo 2 malá vejce
  • 300 gramů moučkového cukru

Postup pro přípravu:

  • Nejprve rozklepněte vejce na talíř.
  • Vezměte šálek a položte jej na žloutek. Pak do misky s moučkovým cukrem nalijte bílou hmotu a držte ji v hrnečku.
  • Nyní rukama dobře prohněťte moučkový cukr s bílkem (stačí asi 2-3 minuty) a směs poté zformujte do pevné koule.
  • Z velké koule si nyní vytvořte 4 malé kuličky, které položte na talíř pokrytý papírem na pečením a vložte pokrm na 1 až 2 minuty mikrovlnné trouby.

  • A lahodný dezert je na světě – měl by být pevný a krásně křehký.
  • Dobrou chuť!

Výslednou dobrotu můžete podávat s ovocem a šlehačkou nebo ještě lépe se zmrzlinou. Je pouze na vás, jak si jej připravíte, každopádně věřte, že zachutná naprosto všem.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*