Princezna Kate ve svém dopise promluvila na celou veřejnost. Její vyjádření všechny zasáhlo

Fotografie: Depositphotos

Princezna Kate se stáhla do ústraní poté, co jí byla v únoru diagnostikována rakovina. Teď si mohli lidé konečně přečíst její první oficiální dopis, kterým všechny dojala.

Princezna Kate musela odmítnout účast na každoroční přehlídce Irské gardy. Svým vojákům však poslala dojemný dopis s omluvou, v němž vyjádřila naději, že už brzy je bude moci opět zastupovat. Léčba princezny Kate je nejspíš na dobré cestě. Po téměř půl roce ji mohli lidé konečně vidět na závěr tradičních oslav narozenin krále Karla III. Všichni teď doufají, že se bude princezna na veřejnosti objevovat stále častěji.

Jako plukovnice vyjádřila vojákům podporu

Princezna Kate se z důvodu léčby již téměř půl roku neobjevuje na veřejnosti. Z akcí je tak palácem omlouvána. V tomto případě se však princezna Kate rozhodla napsat dopis s omluvou osobně. Litovala, že se nemůže zúčastnit přehlídky Irské gardy zvané Colonel’s Review. Ta se konala 8. červena a jedná se o tradiční slavnost, na niž vždy navazuje oslava králových narozenin Trooping the Colours.

Kate měla potřebu vyjádřit Irské gardě podporu, protože ji zastupuje v roli plukovníka. „Chtěla jsem vám dát tímto dopisem vědět, jak jsem na celý pluk hrdá. Vážím si všech, kteří se na tuto přehlídku měsíce připravovali. Být vaší plukovnicí pro mě znamená velkou čest a omlouvám se, že vám letos nemohu salutovat,“ cituje TN slova z jejího dopisu, který nezůstal bez odpovědi.

Krále Karla III. převezli do nemocnice nedlouho po dojemném projevu na veřejnosti

Princezna se konečně objevila na veřejnosti

„Irské garda byla hluboce dojata, když dnes ráno přišel dopis od našeho plukovníka, Její královské Výsosti, princezny z Walesu. I nadále přejeme Její královské Výsosti hodně štěstí v jejím uzdravení a přejeme jí vše nejlepší,“ zveřejnila na síti X Irská garda reakci na princeznin dopis. Princezna ke konci dopisu rovněž vyjádřila nadějné vyhlídky do budoucna, v nichž doufá, že už brzy je bude moci opět zastupovat.

Na SvětěKreativity jsme už psali o tom, že princezna Kate se chystá na veřejnost. Do poslední chvíle ale nikdo netušil, zda se skutečně v sobotu objeví na oslavách králových narozenin Trooping the Colours. Všechny tak nesmírně potěšilo, že po téměř půl roce mohli sledovat princeznu po boku jejího manžela a dětí.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*