Nemocná princezna Kate oznámila definitivní konec. Její vyjádření na sociálních sítích zaskočilo celý svět

Fotografie: Depositphotos

Všichni s úlevou uvítali zprávu, kterou před pár dny zveřejnila princezna Kate. Vše je na dobré cestě, už ukončila chemoterapii.

Rakovina přináší strach a nejistotu, zároveň však také odhaluje to, co je v životě nejdůležitější. Tak by se dalo shrnout poselství princezny Kate pro její fanoušky. V emotivním videu popsala, jaký vliv na ni i celou rodinu měly poslední měsíce poté, co lékaři zjistili, že trpí rakovinou. To nejhorší však má už za sebou. Ukončila chemoterapii a teď se chce soustředit na to, aby se nemoc nevrátila.

Video zachycuje rodinu v přírodě

„Jak se léto chýlí ke konci, nemohu vám říci, jaká je úleva, že jsem konečně dokončila chemoterapii. Posledních devět měsíců bylo pro nás jako rodinu neuvěřitelně těžkých. Život, jak ho znáte, se může v mžiku změnit a my jsme museli najít způsob, jak se pohybovat v bouřlivých vodách a na neznámých cestách,“ popisuje princezna Kate v emotivním videu, které zveřejnila mimo jiné na Instagramu.

Natáčení tříminutového videa se chopil Will Warr. Zachycuje na něm vzácné momenty ze života královského páru. Kate s Williamem a jejich třemi dětmi si tu užívají společných chvil v přírodě. Vidíme tu hodně smíchu, objímání a lásky, která v rodině panuje. Princezna Kate doprovází záběry povídáním o tom, jak poslední měsíce s rakovinou ovlivnily ji i život celé jejich rodiny.

William a Harry se setkali na pohřbu. Svědkové popsali incident, který bude mít vážné následky

Teď se soustředí na to, aby se nemoc nevrátila

„Tento čas nám s Williamem především připomněl, abychom se zamysleli a byli vděční za jednoduché, ale důležité věci v životě, které mnozí z nás často považují za samozřejmost. O tom, že prostě milujeme a jsme milováni. Teď se soustředím na to, abych udělala co můžu, abych zůstal bez rakoviny. I když jsem skončila s chemoterapií, moje cesta k uzdravení je dlouhá a musím i nadále brát každý den tak, jak přichází,“ cituje TN její slova.

Kate nezapomněla ve videu také zmínit, jak moc si s Williamem váží podpory, které se jim dostalo a z níž mohli čerpat sílu. „Zůstávám s vámi, bok po boku, ruku v ruce. Z temnoty může přijít světlo, tak ať to světlo jasně září,“ vzkázala také všem, kteří právě procházejí léčbou rakoviny. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali, že fanoušci měli nedávno možnost vidět princeznu Kate na veřejnosti. Zúčastnila se bohoslužby na letním sídle Balmoral.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*