18leté dívce porota tvrdila, že s takovou trémou to nikam nedotáhne. Během 20 vteřin všichni zírali úžasem

Fotografie: AngryBiceps / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

V jednom z nejvýraznějších okamžiků série The Voice Of Germany 2023 vystoupila 18letá Carlotta Bach a zanechala hluboký dojem na všech přítomných.

Přednes písně „You Raise Me Up“, kterou proslavila skupina Celtic Woman, vzbudil v sále silné emoce a porotce téměř dohnal k slzám. Tento okamžik jasně ukázal, že Carlotta je nejen talentovaná zpěvačka, ale také umělkyně s obrovským emocionálním rozsahem. Od útlého dětství se věnovala hudbě a postupně rozvíjela svůj talent.

Láska k hudbě ji dovedla až na pódium

Při výběru písně pro své vystoupení se rozhodla pro skladbu „You Raise Me Up“, která je známá svou emocionální hloubkou a schopností oslovit posluchače bez ohledu na jejich věk či hudební preference. Carlotta podle webu ViralTales touto volbou ukázala, že si je vědoma síly hudby, která může zprostředkovat pocity a propojit publikum na hlubší úrovni.

Hned od prvních tónů jejího vystoupení bylo zřejmé, že Carlotta do svého podání vložila nejen technický um, ale i silnou emocionální složku. Její hlas se nesl sálem s lehkostí a přesností, ale zároveň s hlubokým citem, který dokázal pohltit každého, kdo její výkon sledoval, a to i na síti YouTube. Porotci, kteří již viděli mnoho talentovaných zpěváků, byli viditelně dojati. Na jejich tvářích se dokonce objevily i slzy.

Čtveřici postarších tanečnic se celé publikum nejprve vysmívalo. Během 20 vteřin všichni jásali

Virální úspěch na sociálních sítích

Carlottino vystoupení nezůstalo bez odezvy ani na internetu. Video jejího výkonu bylo rychle nahráno na oficiální kanál The Voice Of Germany a okamžitě si začalo získávat pozornost diváků z celého světa. Během několika dní nasbíralo více než 300 000 zhlédnutí a v komentářích fanoušci vyjadřovali svou hlubokou úctu k jejímu talentu.

Diváci, kteří sledovali její vystoupení online, byli nadšeni nejen jejím vokálním projevem, ale také tím, jak dokázala zprostředkovat silné emoce. Komentáře pod videem zahrnovaly chválu na její výraz, schopnost spojit se s publikem a přesvědčivou interpretaci písně. Na SvětěKreativity jsme psali také o dechberoucím vystoupení chlapce na vozíku v talentové soutěži.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*