Sendviče patří mezi oblíbené jídlo mnoha lidí. Na tomto pokrmu je skvělé to, že jej lze připravovat mnoha způsoby. Tentokrát si můžete vyzkoušet recept na horké sendviče přímo z trouby.
Mezi jídla, které lze konzumovat velice často, protože se dají dělat mnoha způsoby, patří bezesporu sendviče, které si mnoho lidí připravuje i den předem. Jestliže patříte mezi ty, kteří si rádi dávají sendviče, určitě víte, že je lze jíst ke snídani, obědu nebo i k večeři. Abyste zkusili něco nového, zkuste si udělat tyto sendviče z trouby, které si zamilujete.
Ingredience, které budete potřebovat
Na přípravu tohoto jídla budete potřebovat následující suroviny:
- 100 g klobása
- 8 ks krajíců chleba
- 100 g sýr
- 2 polévkové lžíce majonézy
- 1 / 2 ks cibule
- 2 polévkové lžíce kečup
- 100 g rajčata
Příprava je velmi jednoduchá
Tyto horké sendviče zvládne připravit i naprostý začátečník v kuchyni, takže se jedná o nenáročný recept pro úplně každého, kdo by si rád pochutnal na horkých sendvičích. Jakmile se pustíte do jejich přípravy, začněte tím, že uzeninu a sýr nastrouháte nahrubo na struhadle.
Zpracujte jednotlivé ingredience
Všechny zpracované suroviny dávejte do misky. Jakmile budete mít nastrouhanou klobásku i sýr, nakrájejte cibuli najemno, a to samé udělejte i s rajčaty. Do misky k ingrediencím přidejte kečup s majonézou a následně vše promíchejte. Při míchání se snažte o to, aby se suroviny důkladně promíchaly.
Namažte směs na chleby
Nyní si vezměte krajíce chleba a na každý krajíc naneste alespoň 2 nebo 3 polévkové lžíce této směsi. Namazané krajíce se směsí pokládejte na plech vystlaný pečícím papírem. Troubu si předehřejte na 180 °C a jakmile v ní bude požadovaná teplota, dejte toasty péct. Toasty by se měly péct asi 10 až 12 minut. Hned po dopečení můžete toasty podávat k jídlu.
Napište komentář