Ze skladiště vytvořili díky rekonstrukci úchvatný dům

Tento příběh je o dvou mladých mužích, respektive bratrech, kteří se rozhodli dát šanci otřesně vyhlížejícímu obydlí, které proměnili v ohromující a luxusní dům. Zakoupili si nemovitost, v které žil po celých 40 let jistý starší pán, jenž zrovna nedbal o pořádek. V domě bydlel sám a jak mu síly ubývaly, přestal jednoho dne uklízet definitivně. Proto nemovitost při převzetí vyhlížela spíš jako odpudivé skladiště než jako prostor pro bydlení. Jenže mladíci se nechtěli vzdát a v hlavě měli skvělý projekt.

Levná koupě se vyplatila, nyní obývají muži luxusní rezidenci

Především mladé bratry zaujala cena nemovitosti, která kvůli otřesnému stavu a vzhledu značně poklesla. Nikdo však o dům nejevil zájem. Až na tyto mladíky. Rozhodli se, že promění skladiště ve své budoucí luxusní bydlení. Koupě to byla opravdu laciná, proto mužům ještě zbývalo dost financí na celkovou rekonstrukci domu.

V první řadě se musela zlikvidovat ohromná kopa odpadků, které během čtyřiceti let bývalý majitel v nemovitosti nastřádal. Proto si mladíci povolali firmu, která díky malým barům pomohla odstranit nadměrný nepořádek.

Kompletní sanace obydlí a radikální přestavba

Než se muži do domu nastěhovali, museli ujít co se týká přestavby velký kus cesty. Obydlí bylo potřeba nejen vyklidit, ale také kompletně sanovat a zrekonstruovat. Prostory byly neskutečně zanedbané, což je patrné i na fotografiích. Protože byli mladíci velmi zdatní v nákresech a plánování, vytvořili si základní představu, jak by jejich nový dům měl vypadat.

Postupně se se známými a přáteli pustili do práce a vykouzlili něco neskutečného. Jejich nové zrekonstruované bydlení má velká okna, moderní exteriér a interiér a prostornou terasu, kde se mohou bratři kochat okolním děním a přírodou.

Úchvatné jsou uvnitř i vysoké stropy, které dodávají interiéru provzdušněný vzhled. Protože muži v nemovitosti bydlí zatím sami, mají zde neskonale mnoho prostoru.

Designová dvoupatrová vila

Luxusně vyhlížející dům má dvě patra a je velice minimalisticky a moderně vybavený. Vše je dokonale sladěné. Nic nechybí a ani nepřebývá. V prvním patře mají mladíci doslova panoramatický výhled. Druhé patro je jakousi oázou klidu.

Nachází se zde čtyři ložnice a jedna velká společenská místnost pro případné hosty. K přivítání návštěvníků a přátel mají bratři v domě rozhodně místa na rozdávání.

S klidem si ve svém novém domově mohou pořádat různá společenská setkání a zahradní party. Velmi příjemně vyhlíží i dominance dřevěného materiálu, který použili mladíci v podstatě ve všech místnostech.

V hlavní místnosti jsou k vidění dřevěné sloupky a skvostná dřevěná podlaha. Jídelna nevypovídá o tom, že by v domě žili pouze dvě osoby. Pohostí až deset strávníků. Tato koupě se mužům stoprocentně podařila a vyplatila.

Fotografie: Mediainfo