Pár se začal připravovat na vystoupení uprostřed tanečního parketu. Za chvíli všichni jásají

Fotografie: Nows the Time / Creative Commons / Attribution 2.0

Když tento pár předvedl, co umí, jediný člověk nezůstal sedět na místě. Jejich vystoupení si ale takový aplaus opravdu zasloužilo.

Tento talentovaný pár oslňuje diváky po celém světě svým působivým tancem „Boogie Woogie“. Pár pochází z Ukrajiny a naprosto zazářil na festivalu SwingAout v roce 2015. Od té doby soutěží, učí a předvádí boogie woogie po celém světě a má velkou spoustu věrných fanoušků po celé Evropě, a dokonce i mimo ni. Jde na nich opravdu vidět, že tanec je jejich život, tak se na jedno takové vystoupení podívejte.

Vytvořili online komunitu

Sondre Olsen-Bye a Tanya Georgiievska cestují po celém světě, milují swingový tanec a především boogie woogie. Také zahájili vlastní taneční akci s názvem Boogie Feet Festival ve městě Dombas. Tam chtějí inspirovat swingové tanečníky po celém světě. V roce 2019 získala tato dvojice titul podruhé, a stala se tak úřadujícími mistry světa. Poté vytvořili online komunitu, aby svoji vášeň sdíleli pomocí chytrých zařízení.

Vše jim zkomplikovala pandemie. Během ní totiž žili ve stísněném bytě ve Varšavě a protože byla všechna taneční studia uzavřená, potřebovali místo, kde by byla spousta prostoru k tanci. Kromě toho, že pořádali internetové kurzy, začali natáčet videa na YouTube. Jednoduše si zašli do blízkého parku, zapnuli telefon a začali natáčet. Jejich video získalo několik milionů zhlédnutí, a z nich se tak staly hvězdy.

Je to jejich vášeň

I přes to, že pandemie je snad už pryč, tento pár nepřestává s natáčením videí, protože se v tom našli, jak sami říkají. Těší je, že tímto způsobem mohou inspirovat velké množství lidí po celém světě. A když přijdou na nějakou soutěž, nejvíc je těší, že je ostatní lidé poznávají. A že na nich všichni mohou oči nechat. Podívejte se na jejich vystoupení sami.

Zdroj: NRK

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*