Její manželství se rozpadlo, jakmile manžel vstoupil do sklepa. Schovávala tam své nejtemnější tajemství

sklep
Fotografie: Freepik

Tížil je prázdný dům, když z něj odešly děti. Rozhodli se pro životní změnu a velké plány, vše ale zhatilo staré tajemství, které se ukrývalo ve sklepě.

Manželé se rozhodli prodat svůj velký dům poté, co už si všechny děti zařídily vlastní život. Podle webu Psychologie je syndrom prázdného hnízda životní etapou, kterou provází ztráta radosti ze života, ztráta smyslu bytí, pocity opuštěnosti, prázdnoty nebo úzkosti. Tito manželé však hodlali společně těžké období bez dětí překonat a posunout se dále. To by však nesměli narazit na tajemství, které mělo zůstat navždy ukryto hluboko ve sklepě jejich domu.

Manžel se pustil do úklidu sklepa

Deník Lelum popsal příběh Evy a Tomáše, kteří už spolu byli 25 let. Žili ve velkém domě, kde také vychovali své děti. Ty už však vylétly z hnízda a jejich dům se najednou zdál obrovský, tichý a prázdný. Odhodlali se tedy k velkému životnímu kroku a rozhodli se dům prodat a jít do menšího. To však znamenalo nejprve vyklidit vše, co za dlouhých 25 let nashromáždili.

Bylo potřeba vyklidit půdu, sklep, kůlnu i garáž. Eva nevěděla, kde jí hlava stojí, a vyklízet sklep se jí vůbec nechtělo. Její manžel se tedy nabídl, že sklep vyklidí sám. To ještě netušil, co tam najde, a Eva na tajemství ukryté v dřevěné krabičce už také skoro zapomněla. Tomáš ji našel mezi ostatními starými věcmi, které sem odložili, aby udělali místo novým. Dřevěná krabička s visacím zámkem Tomáše lákala. Klíček nikde nebyl, a tak se rozhodl zámek otevřít silou.

Ve sklepě svého domu objevila starý kufr. Po otevření si uvědomila, že je ve vážném nebezpečí

Jméno na konci dopisu mu podrazilo nohy

Uvnitř krabičky ležela fotografie z ultrazvuku a ručně psaný dopis. Nejprve ho napadlo, že je to snímek některého z jejich dětí. Pak si však uvědomil, že na ultrazvuku jsou dvojčata a ty oni se ženou nikdy neměli. Pravdu odhalil dopis, z nějž vyplynulo, že Eva Tomáše kdysi podvedla a otěhotněla. Otec dítěte jí pak dal peníze, aby mohla jít na potrat. Tomáš nevěřícně zíral na obsah dopisu, a když uviděl podpis, zatmělo se mu před očima.

stěhování
Fotografie: Freepik

„Navždy tvůj, Vojta,“ četl a uvědomil si, že jej jeho žena podvedla s jeho nejlepším přítelem. Tomáš nečekal na vysvětlení ani omluvu. Požádal o rozvod a opustil společný dům, aniž by se ohlédl zpět. Na SvětěKrativity jsme také psali o jiném případu, kdy se manželčina nevěra provalila na návštěvě u lékaře.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*