Pyšní rodiče zveřejnili fotku svého miminka, reakce okolí jim ale vehnala slzy do očí

Fotografie: Freepik

Jejich malá holčička trpí těžkým genetickým onemocnění. Zatímco rodiče ji milují, lidé na sociálních sítích jí přejí smrt.

Rodičům se narodila holčička s těžkým postižením. I přesto se s důvěrou pochlubili fotkami jejich milované dcerky na sociálních sítích. Opravdu však nečekali, s jakou smrští kritiky a nenávisti se setkají. Jak uvedl deník Topky, lidé matce nadávali za to, že si těžce postižené dítě nenechala vzít. Miminko označovali za monstrum a přáli mu smrt.

Katastrofa přišla v sedmém měsíci těhotenství

Manželé Goldmanovi se po dvou letech konečně dočkali vytouženého miminka. Těšili se na příchod jejich holčičky a těhotenství probíhalo bez komplikací až do sedmého měsíce. Pak však lékaři na ultrazvuku zjistili, že jejich dítě trpí velmi vážným onemocněním, které je prakticky neslučitelné se životem. Šokovaným rodičům tak doporučili okamžitý potrat.

Ti se však rozhodli, že i přesto dají své dceři šanci na život a pokračovali v těhotenství. Dne 3. ledna 2018 se narodila malá Batya, u které byly zjištěny hned dvě velmi vzácné genetické poruchy, Pfeifferovův a Antley-Bixlerův syndrom. Batya nevidí, neslyší, má potíže s dýcháním a její hlavové kosti jsou srostlé tak, že utlačují její mozek. Celý příběh o své dceři také zveřejnili na webu HelpBatya.

Policie vyšetřovala extrémně nevhodné chování muže v autobusu. Kvůli pravému důvodu se propadli hanbou

O životě a smrti rozhoduje Bůh

Poté, co fotografie své dcery zveřejnili na sociálních sítích, snesla se na ně ze všech stran kritika. Jejich dceru lidé nazývali ošklivými jmény a nechápali, proč si dítě nenechali vzít. Potíže měli i ve vlastní rodině, ani tady se nesetkali s přílišným pochopením. I přes všechny komplikace, kterými malá Batya trpí, ji však rodiče vnímají jako velké požehnání a s láskou se o ni starají. Všem nenávistným lidem vysvětlili, že jako věřící lidé nemohou rozhodovat o životě a smrti.

Pokud jejich dcera stále žije, je to Boží vůle a oni udělají všechno proto, aby jí pobyt na této Zemi co nejvíce ulehčili. Naštěstí se našlo i mnoho lidí, kteří manžele podpořili a přispěli také finančně na její péči. Batya už oslavila šesté narozeniny a v rámci možností se jí daří dobře. Zatím tak překonala veškeré prognózy lékařů, kteří jí nedávali šanci na přežití. Na SvětěKreativity jsme psali také o holčičce s genetickou poruchou, která měla zůstat upoutaná na invalidním vozíku. Dnes chodí.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*