Během výměny slibů se stalo něco nemyslitelného. Kvůli tomu, co udělal svědek, zavládl v kostele chaos

Fotografie: Freepik

Svatba je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě člověka, plná emocí a slavnostní atmosféry. Pokud tedy dvojice nedostane záchvat smíchu.

Svatební obřad je chvílí, která vyžaduje určitý stupeň vážnosti a úcty, především během samotného obřadu. Avšak jak se ukázalo na nedávné svatbě jednoho páru, někdy se i v těch nejserióznějších okamžicích může stát něco, co promění celou událost v nezapomenutelnou a vtipnou vzpomínku.

Událost nenechala vážným ani samotného oddávajícího

Na jedné svatbě, která se odehrála za přítomnosti rodiny a přátel, došlo k nečekané situaci, která rozesmála nejen všechny svatebčany, ale i samotného kněze. V okamžiku, kdy si ženich a nevěsta měli před oltářem vyměnit své sliby, začali se podle webu Webniusy oba nekontrolovatelně smát.

Při pokusu přísahat si věčnou lásku před rodinou a přáteli totiž svědkovi podávajícímu jim prsteny povolily kalhoty. Nejen ženich to považoval za tak komické, že to spustilo lavinu nakažlivého smíchu. Nevěsta se pokusila vše ještě zachránit, ale jen to situaci zhoršilo. Video z tohoto nezapomenutelného okamžiku se stalo během chvíle hitem streamovací platformy Youtube.

Hosté nebyli spokojeni se strašidelnou tematikou svatby. Nevěsta zrušila pozvánku své matce a 25 dalším

Nezůstali sami, přidali se k nim i hosté

Hosté, kteří byli zpočátku překvapení a nechápali, co způsobilo tak náhlý výbuch veselí, se postupně přidávali. Jakmile si uvědomili, že to není trapná chyba, ale spontánní okamžik naprosté radosti a uvolnění, celá místnost propukla v smích. Dokonce i kněz, který se zpočátku snažil udržet vážnost situace, to nakonec vzdal a nechal se strhnout smíchem, jenž se šířil jako vlna po celé místnosti.

Ačkoli se svatební obřad většinou nese v duchu formálnosti a obřadní vážnosti, tato nečekaná situace přinesla okamžik, který si všichni zúčastnění budou dlouho pamatovat. Smích nevěsty a ženicha nejen strhl všechny hosty, ale také přispěl k vytvoření uvolněné atmosféry, která dokázala, že i v tak důležitém okamžiku je místo pro spontánní radost a humor. Ne vždy dopadne svatba takovým veselím, na SvětěKreativity jsme psali také o případu, kdy ženich vůbec nedorazil na svatbu.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*