Během odříkávání svatebních slibů se naplnily jejich největší obavy. V celém kostelu zavládl chaos

Fotografie: Depositphotos

Video, které se šíří internetem, pobavilo už mnoho lidí. Malá holčička se vložila do svatebního obřadu a nikdo se už nedokázal ovládnout.

Mnoho budoucích manželů si představuje dokonalou svatbu, a tak se při její přípravě věnují každému detailu. Některé věci však jednoduše nenaplánujete a nemůžete je ani předvídat. Jak uvedl deník Topky, přesvědčil se o tom tento manželský pár, který právě odříkával před knězem svůj svatební slib. Do vážného momentu však vstoupilo malé dítě, které svojí hláškou rozesmálo nejen všechny svatebčany, ale také oddávajícího kněze.

Do ticha se ozve zoufalá prosba

Vše vypadá ukázkové, přesně tak, jak má. Dora a Ivan z Bosny a Hercegoviny si pro svůj svatební obřad vybrali kostel ve městě Čitluk a přípravě svatby věnovali náležitou péči. Kostel je plný nastrojených svatebčanů a ženich s nevěstou právě s veškerou vážností odříkávají svůj manželský slib. Nevěsta se zrovna soustředí na čtení z knihy, kterou jí podává oddávající kněz, když se ze ztichlého publika ozve hlasitý dětský hlas: „Ne, teto, nedělej to, prosím!“ Ve vteřině všichni propuknou v hlasitý smích.

Svatebčané začnou tleskat a ženich s nevěstou se také neudrží. Se smíchem se přidává i samotný kněz. Takové nečekané zpestření svatebního obřadu není ani pro něj jistě obvyklé. Ukázalo se, že tetu před svatbou chtěla ochránit malá holčička. Ta se celé situaci vůbec nesměje a sedí v první řadě se založenýma rukama a trochu zklamaným výrazem, že na její radu teta nedbá.

Hosté nebyli spokojeni se strašidelnou tematikou svatby. Nevěsta zrušila pozvánku své matce a 25 dalším

Lidé na internetu se dobře bavili

Video zveřejnila svatební fotografka na svém instagramovém profilu a hned si získalo obrovskou pozornost. Řada lidí také připojila své pobavené komentáře. „To dítě miluje svou tetu,“ napsala jedna z komentujících. Zábavnější video jsem už dlouho neviděla,“ přidala se další. „Roztomilé, řekla jí to od srdce,“ vyjádřila se další. „Upřímná holčička,“ přidala se další s pobaveným smajlíkem.

Ačkoliv ve videu nevidíme, jak to celé dopadlo, dá se předpokládat, že nevěsta na rady své malé neteře nedbala a nakonec mohla konečně říct své ano. Doufejme tedy, že se toto nevinné varování v budoucnu neukáže jako dobrá rada. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o jiné svatbě, při níž ženich vstal z vozíčku, ač trpí bolestivou nemocí.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*