Na silný přírodní lék postačí med, ocet a trocha česneku

Vytvořit si doma přírodní lék může být překvapivě jednoduché. Nejsou třeba žádné složité postupy a obvykle plně postačí to, co máte doma. Jako v tomto případě, kdy jsou základem tři a to navíc zcela běžné věci, které má doma stoprocentně každý. Tento lék jistě používali i vaši prarodiče, jenom se na něj v dnešní moderní době trochu zapomnělo.

Co budete potřebovat?

Jak jsme zmínili, tento přírodní lék se skládá jenom ze tří ingrediencí. O jaké se jedná a v jakém množství je použít? Všechny tyto informace pro vás máme. Připravte si:

  • 10 stroužků českého česneku
  • 1 šálek octa
  • 1 šálek medu

Jak si přírodní lék připravit?

Když máte vše potřebné, tak se můžete pustit do přípravy. Ta je velmi jednoduchá a zvládne ji každý. Daná složky stačí vložit do mixéru a ten na minutu zapnout. A je to. Poté obsah přelijte do uzavíratelné nádoby, ve které je možné lék uchovávat v lednici necelý týden.

K čemu všemu je tato kombinace vhodná?

Již víte, jak si tento přírodní lék připravit. A proč ho mít doma a proč ho užívat? Třeba proto, že dokáže pomoci při nachlazení, dokáže snížit krevní tlak, stejně jako si umí poradit s celou řadou různých infekcí. Hodí se ale i ve chvíli, kdy vás trápí cholesterol a potřebujete ho snížit. Dokonce je prokázáno, že tato kombinace působí preventivně proti rakovině.

Nezapomínejme však ani na různé další pozitivní vlivy. Může pomoci, pokud trpíte impotencí, pokud máte problémy s astmatem, stejně jako může být dobrým pomocníkem na neplodnost, nebo artritidu. Rozsah použití této směsi je opravdu široký.

Užívání je snadné

Pozitiv je tolik, že je na místě si tento lék připravit a také užívat. A jak přesně? Není to nic složitého. Nejlepší je užívat ráno, na lačný žaludek, a to tak, že si osoba vezme vždy dvě lžíce hned po probuzení. Při dlouhodobém užívání si jistě brzy všimnete hlavních pozitivních změn, které se vás budou týkat.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]