Detoxikace organismu snadno a rychle. Stačí koktejl ze tří surovin, které máte běžně doma

Detoxikace neboli očista organismu je něco, co by měl čas od času podstoupit každý z nás. A důvod? Bude zdravý a jeho tělo bude fungovat správně. A jelikož mnohdy nejlépe funguje to nejjednodušší, tak se na jeden recept na detoxikaci, pomocí tří snadných surovin, podíváme.

Prospějte svému tělu

Že vám detoxikace touto formou skutečně prospěje, o tom vás přesvědčí velký výčet jednotlivých kladů této metody. V první řadě dokonale pročistíte svá játra, stejně jako své ledviny. Dále také posílíte svůj imunitní systém. Opomenout však nelze ani to, že lze dokonce zmírnit až zcela eliminovat rakovinotvorné bujení.

Ženy rozhodně ocení to, že pravidelná detoxikace touto metodou se může pozitivně podepsat na kráse jejich kůže. Také může zlepšit menstruaci a snížit její bolestivost. Opomenout potom nesmíme ani to, že čisté a dobře fungující tělo lépe spaluje tuky a tak se dá mnohem efektivněji hubnout.

Jak na přípravu?

Pokud chcete tento zázračný nápoj na detoxikaci vyzkoušet, není nic jednoduššího, než si připravit onu trojici surovin. O jaké se jedná? Potřebovat budete jenom:

  • 1 jablko
  • 1 červenou řepu
  • 2 mrkve

Následně suroviny oloupejte, omyjte, nakrájejte a vhoďte do odšťavňovače. Získáte šťávu, kterou stačí jenom vypít. A když to uděláte hned ráno, ještě na lačno, bude to nejlepší věc, jakou lze udělat. Takto užívejte pravidelně a už za pár dní budete pozorovat pozitivní změny.

Proč právě tato kombinace?

A proč právě tyto tři suroviny? Jablka jsou skvělou volbou, jak můžete efektivně posílit své srdce, ale i jak prospět plicím. Mají také pozitivní vliv na sliznici a dodávají tělu důležité vitamíny. Též umí snížit výskyt kožních onemocnění, pomáhají hubnout, zmírňují typické ženské problémy a také prospívají ledvinám. Primárně obsahují vitamíny A nebo C, stejně jako flavonoidy, železo, vápník a také fosfor.

Fotografie: Pixabay

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]