Rady a tipy

Alobal a jeho další praktická využití v domácnosti

6. 4. 2020

Alobal většina lidí používá jenom k tomu, že do něho zabalí hotový pokrm, aby mohl být delší dobu uchován. Aby si zachoval trvanlivost, čerstvost, ale také teplotu. Toto klasické použití alobalu jistě znáte. Víte však, že jsou i jiné možnosti, jak se dá použít? Na ty hlavní se podíváme společně. […]

Rady a tipy

Přírodní antibiotika máte často doma, jen o nich nevíte

25. 3. 2020

Takzvaná přírodní antibiotika ukazují, že v případě zdravotních problémů do sebe nemusíte nutně pumpovat jenom chemii. Můžeme využít něco mnohem zdravějšího, co nemá vedlejší účinky a co nám dokáže pomocí více než cokoliv jiného. A kde taková přírodní antibiotika najít? Budete překvapeni, ale klidně i u vás doma. Poradíme, jaká to jsou. […]

Rady a tipy

Zelenina vyžaduje správné skladování. Jedině tak vydrží dlouho čerstvá

24. 3. 2020

Není nic neobvyklého, že se zelenina poměrně rychle kazí a je nepoužitelná. Jak se tomu dá zamezit? Základem by mělo být správné skladování. Ukážeme vám postup, který funguje nejlépe. Od té doby se nemusíte obávat kupovat jí do zásoby, jelikož vám bez problémů vydrží čerstvá, zdravá a také chutná. […]

Rady a tipy

Cibule nejen ochutí jídlo, ale při správné aplikaci prospěje i hormonům

17. 3. 2020

Cibule je nejenom přísada do jídla, ale je také pomocníkem pro zdraví. A ne jenom takovým, jak si většina lidí myslí. Řada lidí je přesvědčena o tom, že cibule se hodí, jenom když jsme nachlazení, nebo nás štípne hmyz. Je ale ještě jedno zajímavé využití. Hodí se také v případě, že máme problémy s našimi hormony. […]